Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] witam

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zaczołem ta gre i mi sie spodobały czolgi niemieckie ale po dluzszej grze przejechałem sie na nich xD czyli kicha i gowno xD

prosze doradzcie jaka nacja grac i w jake czolgi isc a bym byl naprawde wdzieczny jak by mnie ktos poprowadził po drzewku tych czołgów od jakiego zaczac i ktore wybierac dalej z gory dziekuje

Opublikowano

przejechałem sie na tym ze ten typ pkw 38 i Pll nie wiem pewnie sie pomylilem w nazwie no po prostu na level 3 ten typ 38 to jest gowienko nie da sie trafic nim a jak sie trafi to zabiera tyle hp co by ptak nasrał :) tak samo Pll czy jakos tak dno malo hp zabiera i wolne sa :( zobacze co bedzie po nim ale kasy juz duzo wydałem

TO JAKA NACJA NAJLEPIEJ GRAC CZY MAM W NIEJ ZOSTAC ??????

Opublikowano

Nie ma najlepszej, a tak będzie wszędzie. Dopiero od ok. 5go tieru gra nabiera tępa, lepsze działa, cięższe losowania... W Kwestii celności poćwicz. W kwestii dmg rosjanie górują nad niemcami, kosztem celności. Przy problemach z trafieniem u niemców nie porywaj się na zssr.

Opublikowano

Graj ruskimi, którzy to mają tzw. OP gówno typu KW-3, IS-4.

Ale chyba jeszcze nie miałeś do czynienia z działkami o celności 0.3, więc z ruskimi prawdopodobnie będzie tak samo - jeśli chodzi o celność. Warto zostawić jakiś dobry czołg w garażu (typu Marder II, jeśli idziesz w Niemców - jest chętnie brany na kompanie - taka dygresja ode mnie: co z tego, że amerykański T82 weźmie tier IV na 1 strzał, i tak Marder z niewiadomych dla mnie powodów jest chętniej brany do kompanii!), zainwestować w załogę i grać, aż zacznie coś wychodzić :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja idę w amerykańskie medy, niemiecką artę, francuskie mt, radzieckie td i niemieckie medy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...