Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czemu mi sie ciagle ...

Mt2&Cs1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiecie czmu mi sie ciagle nooby w teamie trafiaja ??? Moje elo to juz 934 a mialem 1400. Staty mam zawsze dobre , nie feeduje , pomagam teamowi i ciagle przegrane omg . Kiedy sie nowy sezon zaczyna bo ten juz jest stracony :( ????

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

tydzień temu moje elo - 900 grałem przeważnie jungla/solo top/ czasem ad carry albo ap.

Postanowiłem, po kilku facepalmach które odbywały się z racji, iż nikt nie chciał grać supportem, wziąć się za supportowanie. Moje elo to 1100, średnio na 5 wygranych meczy supportem, przegrany tylko 1.

Ogarnij supporta, możesz pocarrować team, o ile Twój ad carry nie jest trollem i się stara. Ty carrujesz jego, on carruje team.

Alistar - dobre cc, ma heal (śmierć jednego potworka/bohatera w pobliżu, cd o 1 sec w dół, co przy dużej fali daje heal za healem), z ulti na 3 poziomie robi za jebanego tanka ;) Do tego budujesz randuina, jakiegoś abyssala, egidę legionu coś co przydatne teamowi, możesz dla bursta z Q, W i większego heala oraz pasywki spytac, czy ap carry z reguły tacy jak Kennen, Cassiopeia, Ahri i inni co uzywają spellvampa spytać, czy chce abyś zbudował oraz zestackował razem z nim Wolę Starożytnych, tj. Will of the ancients (pobliscy dostają spellvamp i 30 ap, co daje ładnego kopa w Twoje skille bo masz ładne przeliczniki, do tego dodać Abyssal Scepter [ma aurę, także support item może być] i masz z baronem ~160 ap )

167161466687770313241.png

Opublikowano

Nie martw się ja też tak mam ;p Jak biore ranked duo to z kolegą jakoś nadrabiamy ale jak solo to masakra :/

Ostatnio miałem 2 troll`ów w teamie. Od pierwszej krwi trollowali do końca, fiddle w przeciwnej drużynie w 10 minucie miał rabadona... (albo i wcześniej nie pamietam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...