Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie... Metin2 PL

BadzDzielny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy z best żołnierza i maniaka uda mi się wydropić fms? Jeśli tak, to jaka jest szansa że lotnie. Dodam jeszcze że posiadam rękawice.

Z góry dziękuje za pomoc :)

Ave Satan! \m/

Opublikowano

20-25level łapka dropu (10zł dzwonieniem na tydzień) i lecisz na dolinę orków w miejsce Best. Specjalisty. Od BO jinno jest to drugi spot w stronę miasta. Jak się idzie na ezo tam się respią dwa jeden na górze a drugi na dole. Co 4/5 best powinien dropić fms ;] + jelonki zbroje 34/42 :)

Opublikowano

Sam tak kiedyś robiłem i rzadko kiedy mi jakiś fms dropnął, idź na besta, jest większa szansa na drop fms'a. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeśli weszłeś na wiki metin 2 pl, i widzisz tam że dropi, to to nie jest kłamstwo :)

Tak dropi, ale nie często.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Nie jestem zielony w metinie, zawsze interesowało mnie co z nich dropi, przez 4 lata grania nigdy mi nic ciekawego nie dropło prócz Shuriken+ i Złotego Klucza...

20-25level łapka dropu (10zł dzwonieniem na tydzień) i lecisz na dolinę orków w miejsce Best. Specjalisty. Od BO jinno jest to drugi spot w stronę miasta. Jak się idzie na ezo tam się respią dwa jeden na górze a drugi na dole. Co 4/5 best powinien dropić fms ;] + jelonki zbroje 34/42 :)

Tak wiem o tym :) Sm nie muszę kupować, lepiej za darmo zrobić :) Oszczędność musi być. :) Temat do zamknięcia .

@Edit Dziękuje za pomoc

Ave Satan! \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...