Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak grać w CA NA

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chcialbym poprosic o link do tuta lub poradnika jak grac na combat arms NA bo jak chce wbic i sie zalogowac to pisze mi ze tylko ludzie z polnocnej ameryki i australii moga tam grac czy jakos tak

A wiec prosze o tuta jak tam grac bo wiem ze polacy tam graja

// Zamykam na prośbę autora na PW

Opublikowano

Grają tam polacy, ale pewnie mieszkają w stanach. Nie ma teraz działającego sposobu, żeby zagrać w CA NA z Europy, jakiś user coś mówił, że się da, ale jak mod proponował mu zdjęcie % za tuta, to nie był taki chętny ujawnić tego, bardziej posta chciał sobie nabić.

Opublikowano

Tak to prawda, amerykanie mają bardzo dużo ułatwioną grę pod NX. Wypełniają ankiety i dostają za to NX.

Opublikowano

Grają tam polacy, ale pewnie mieszkają w stanach. Nie ma teraz działającego sposobu, żeby zagrać w CA NA z Europy, jakiś user coś mówił, że się da, ale jak mod proponował mu zdjęcie % za tuta, to nie był taki chętny ujawnić tego, bardziej posta chciał sobie nabić.

Zapewne mowa o mnie ;)

I co? dostanę te parę % więcej, zbanują mnie - to sobie założę nowe konto ;]

Co do gry to teraz nie gram, bo się znowu uczepili o aktywację konta, a mi emaila nie przysyłają...

// Jak chcesz sobie spamować, to nie tutaj, nie ma potwierdzenia, że jakiś sposób działa, więc każdy twój kolejny post o tym będę traktował jako spam i warnował

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...