Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] Zaniedbanie działu Metin2.

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chciałbym złożyć Administracji skargę na działalność ludzi z działu Metin2. Ten dział zaczyna obrastać kurzem i syfem. Wiele tutków na listach poradników jest nieaktualna bądź ma padnięte linki.

Oczywiście nikt nie pofatygował się o usunięcie ich z list.

Tematy w działach nie są zamykane po wyjaśnieniu by potem nie zostały wykopane.

Poradniki zamiast być wyczyszczone z postów i zamknięte z dopiskiem:

Masz jakiś problem z poradnikiem ? Prosimy o kontakt z autorem na PW.

Wtedy w działach zapanowałby porządek, a poradniki by miały sens i byłyby czyste.

Nie obchodzi mnie tłumaczenie, że sam ktoś tam zapierdala. Od tego jest rekrutacja na Kidmodów by zapewnić wam pomoc. Skoro jej nie odczuwacie to kidmodzi są bezużyteczni albo sami zaniedbujecie obowiązki.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nastąpią zmiany w tym dziale i użytkownicy ujrzą tam ładny porządek.

PanZuo.

jqeuR.png

Opublikowano

Poradniki się często powtarzają.

Poradniki z /etc/rc.d/netif restart są znane od 3lat i dalej są umieszczane. Moderatorzy mają to gdzieś.

Opublikowano

Poradniki się często powtarzają.

Poradniki z /etc/rc.d/netif restart są znane od 3lat i dalej są umieszczane. Moderatorzy mają to gdzieś.

Sluchaj, nie rozdwoimy sie nie jestesmy robotami.

Szczerze to ja mysle zrobic przydzial dzialow tak jak to bylo za kadencji mouthainsa i wtedy gdy bedzie jakis dzial zaniedbany bedzie wiadomo kogo opierdzielic, bo tak dalej juz nie moze byc.

Opublikowano

Sluchaj, nie rozdwoimy sie nie jestesmy robotami.

Szczerze to ja mysle zrobic przydzial dzialow tak jak to bylo za kadencji mouthainsa i wtedy gdy bedzie jakis dzial zaniedbany bedzie wiadomo kogo opierdzielic, bo tak dalej juz nie moze byc.

Kolego od czego jest Rekrutacja Kidmoderatorów ? Od czego oni są ? Tą rangę nie dostają chyba dla szpanu co nie ? Jeśli nie dajecie rady to bierzcie kolejnych kid-modków. Albo wprowadźcie podział bo to rozsądne wyjście. Pogadaj z GM albo Adminem by zrobiono Wam przydział do konkretych działów w Metin2.

Wtedy można by było dodać przypiety temat z info kto opiekuje się danym działem:

Tym działem opiekują się następujące osoby:

[Moderator] Kowalski

Pomaga mu :

[KidModerator] Nowak

jqeuR.png

Opublikowano

Przestań płakać, i jak nie chcesz aby dział nie był w syfie to zacznij wysyłać raporty ;)

Co do twojej propozycji to myślimy nad tym.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Przestań płakać, i jak nie chcesz aby dział nie był w syfie to zacznij wysyłać raporty ;)

Co do twojej propozycji to myślimy nad tym.

Raporty to nie mój psi obowiązek. Waszym obowiązkiem jest dbanie o porządek, a nie oczekiwanie na milion raportów. Jeśli macie podejście w stylu " Czekam na raport i myślę, że jest git!" to brak mi słów na to :).

Raporty od użytkowników są tylko oznaką pomocy, która nie jest obowiązkowa. To waszym obowiązkiem jest dbać o czystość.

Z tym płakaniem pokazałeś swój poziom w tej dyskusji. Zapachniało mi tu gimbazą. Po prostu nikt nie wytknął wam tego od pewnego czasu jak widzę. Musisz być przygotowany na słowa krytyki ws. wykonywanej pracy.

jqeuR.png

Opublikowano

Nie dostałeś kida i się przyczepiłeś jak rzep psiego ogona -.-

Po prostu nikt nie wytknął wam tego od pewnego czasu jak widzę

Byś się zdziwił.

Jesteś użytkownikiem forum, wkładasz swoje umiejętności/zaangażowanie w forum. A więc na miejscu byłoby gdybyś pomógł nam w postaci wysłania raportu.

My nie mamy oczu dookoła głowy, a ty gdy widzisz nieregulaminową rzecz, to jakim problemem jest wcisnąć dwa przyciski i pomóc?

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...