Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc w grze multi

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj kupiłem bf3 , zacząłem grać na multi ale nie ogarniam jaką klasą grać najlepiej ? gram na razie szturmowcem ale czemu np dostaje inną broń w każdym meczu itp i czy tutaj bronie się odblokowują i mogę mieć potem nastepną? A oco chodzi z tymi emblematami srebnymi jak mnie ktoś zabije to po prawej ma takie srebrne cuś z napisami lub bez

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Chodzi Ci o bronie początkowe dla US-M16A3, a dla RU-AK74M. Nie jestem pewien ale chyba chodzi Ci o nieśmiertelniki :P. Na początku najlepiej graj Szturmowcem ;)

Opublikowano

Masz gg ? bo mam kilka pytań a zle to wszystko opisalem :P

Opublikowano

1. Na początku graj szturmem ewentualnie mechanikiem. Sam dojdziesz co najbardziej Ci się podoba, każdy lubi co innego i nie ma najlepszej klasy.

2. Bronie odblokowują się zarówno na danej profesji jak i podczas wbijania kolejnych lvl. Podstawowe bronie są jedynie dla jednej frakcji, toteż grając USA nie możesz mieć broni dla RUS. Kolejne bronie z reguły są już na obie frakcje.

3. To są nieśmiertelniki, zdobywane w przeróżny sposób, za lvl za headshoty, za kille z broni etc.

Opublikowano

A czy możecie mi powiedzieć dlaczego ciągle gram tryb podboju / Przejmowanie tych flag juz mnie nudzi a mam ustawione na dowolny tryb a 2 pytanie to czy w tej grze są jakieś zadania czy coś , perki / bo nie ogarniam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...