Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineWar[24/7][No-WL][No-premium][Survival+Factions]Nowość! System bóstwa i kataklizmów!

Hrabia Rybeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@refresh po małych problemach został usunięty CombatTag bo istotnie jest zbugowany i gracze tracili itemy przez rozłączenia internetu, zapraszam!

Opublikowano

Bardzo przepraszam ale serwer przez 20 min około był wyłączony z racji iż przez chwilę nie mogłem go uruchomić ( nie było mnie przy komputerze), wczoraj również mianowałem 2 adminów: opos2411 i soul2305 , gyby były z nimi jakieś problemy proszę to zgłaszać na naszym forum.

Opublikowano

Beznadziejny serwer nawet spawna nie ma admin kickuje za nic (co sie rowna wyczyszczeniem calego eq i zaczynasz od nowa ....) NIE POLECAM

Opublikowano

Beznadziejny serwer nawet spawna nie ma admin kickuje za nic (co sie rowna wyczyszczeniem calego eq i zaczynasz od nowa ....) NIE POLECAM

Nie kłam, 1.spawn jest, 2.mój admin wyrzucił Cię za przekleństwa, 3.za kicka nie traci się eq :) i są świadkowie

Więc zanim coś skomentujesz to uzasadnij to i powiedz co ty zrobiłeś bo jeśli uważasz że przekleństwa to nic to proszę zajrzeć na nasze forum i przeczytać regulamin :)

Opublikowano

@UP

Really? Skąd możesz wiedzieć ile mają lat? Skąd możesz wiedzieć co ogarniają jak ich nie znasz. Bugi? niby jakie? gram od poczatku serwa i zadnego buga nie znalazlem... pozdrowienia dla ciebie kolego

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

ZJEBANY SERWER ALL POPSUTE NIKT NIE GRA 0 DOROSLYCH SAME DZIECI I TYLKO BANUJA

Oglądajcie mnie na youtube

Tz moje reklamy

MrStanley901

Opublikowano

ZJEBANY SERWER ALL POPSUTE NIKT NIE GRA 0 DOROSLYCH SAME DZIECI I TYLKO BANUJA

Kolejny...za nic nie banujemy, pewnie należałeś do tej gromadki która wpadła na serwer i wyklinała wszystkich, w razie czego zrobiłem screeny, poza tym na serwerze siedzi zawsze kilka osób więc jesteś kolejną osoba która kłamie w żywe oczy :)

Opublikowano

Bardzo dobry serwer :) Jest ciekawy system bóstwa i kataklizmów, często są admini i jest tu dobry plugin "Factions", a niewiele jest serwerów z tym pluginem.

Świetnie... Koleś o nicku "Speenacker" wszedł do naszego zamku i mnie zabił... Może to nic dziwnego, ale on latał o.O Teraz koleś sobie może latać z moimi diamentami i przedmiotami diamentowymi ( chyba nie tylko moimi)...

Opublikowano

Chujnia taka ze dajcie spokoj ;[ lagi admin sie wozi i wg.

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Opublikowano

Admin się wozi? Powiedz w jaki sposób, a gracz Speenacker został już odpowiedno ukarany, a jeśli uważasz że "chujnia" to powiedz co ty byś zrobił na moim miejscu, bo takie komentarze nic nie wnoszą a przecież chcemy aby lepiej się grało więc zanim coś skomentujesz to się zastanów.

Opublikowano

No dobrze, fajnie, że dostał bana, ale co z naszymi itemami? Myślicie, że jeśli zbanujecie kolesia to wszystko jest dobrze? Nie, nie jest, bo nie mamy naszych itemów. Już 2 raz muszę od nowa grać na tym serwerze, dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...