Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierscienie Sygnety Amulety Itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec ostatnio slyszalem o pierscieniu atlantow

czytalem o tym na necie.. moze jestem latwowierny ale wierze w jego dzialanie. Czytalem wiele historii

i mam pytanie w jakim sklepie mozna takie cudo kupic (ewentualnie allegro)

jezeli w to nie wierzysz to sie nie wypowiadaj

mam jeszcze jedno pytanie czy macie jeszcze jakis takie cuda z agicznymi mocami ? ;p jak tak prosze o nazwy

Opublikowano

idz sie przytul sprawdz xD

nie no w to nie wierze

@edytowales

w atlantyde wierze ale nie w to z drzewami

@jest mozliwosc kupna w jakims sklepie?

@moze i jestem ale poczytaj dokladniej

jak byla ta akcja ze kto wejdzie do grobowca ginie w nie wyjasnionych okolicznosciach to nie umarl tylko typ co odkryl ten pierscien i wlasnie wtedy mial go na palcu -,-

kurde nie wierzysz nie wierz

okazalo sie ze kolega nosi i mowi ze od dawna nie chorowal

Opublikowano

za dyche to na pewno nie oryginal

jakies gowienko

oryginal musi byc w calosci ze szlachetnego metalu z jednego ktore podales

wole dac wiecej ale nosic cos normalnego

podobno te bez regulacji to tez podrubki musi byc zakonczone takimi zaokrogleniami to oryginal

@ pisalem nie wierzysz nie pisz

dajcie jeszcze jakis nazwy

Opublikowano

@up aaaa widzisz xD

niom ciekawe

ale nie o to chodzi oryginal musi byc caly z szlachetnego metalu nie zlaczony tylko zaokroglony i te mieczy kwadracikami i prostokatami musi to byc taki zpejcjalny naturalny surowiec a nie farba .... znalazlem taki na allegro 20zeta kusi mnie xD

Opublikowano

mneijsza z tym ;p

ja wiem swoje

www.google.pl i dzialaj

@siostra zakonna mowila ze chrzecijanin nie powinien tego nosic ale wyczytalem ze te cuda rowniez krzyz celtycki jest akceptowany przez nasz kosciul

Opublikowano

tyle to ja wiem

sam jestes nup nie odsc ze jestes modem powinienes swiecic przykladem i nie prosic o linki to jeszcze innych wyzywasz

staralem sie o moda ale widocznie w szyms im podpadlem

jestem tu dluzej i mam wieej postow 3/4 towich psotow to zamykam temat

nie spamuj tutaj tylko na priv i tak nie czytam co tydzien czyszcze

Opublikowano

orginalnego nie kupisz na allegro chyba że nie wiem jakiś cud ja osobiście w takie coś nie wierze i niby masz grzech jak w takie bajeczki wierzysz :) Tu musisz się udać do jakiegoś specjalisty on ci poleci szaman te sprawy :P

notoacta250.png

Opublikowano

nie nie uslyszaem od mojej mamy wulgarnego slowa... moja mnie nie bije kablem jak twojej

wierze i chuj

to ze bede nosil to nie grzech

sama wiara w amulety jest grzechem ale toc nie da sie odwierzyc ;]

jak szczesliwy medalik ktory nosze niby sama siostra zakonna rozdawala a wiara w to tez jest grzechem przecierz to tez jakby amulet..

Opublikowano

@up

ostatni raz odpisuje

one nosza one moga co chca ale u mnie w calej klasie rozdawaly -,-

Opublikowano

Z tego co ja słyszałem to dobrze działa przytulanie kciuka do czterodniowego ogryzka ze zgniłego jabłka, dużo osób propaguje też metodę śmichów-chichów, czyli po prostu się pobrechtać...zawsze pomaga ;)

reklama RMCF1902

Opublikowano

Ludzie nie za dużo internetu?

Koty, które widzą duchy, magiczne amulety, dzikie wenrze co jeszcze?

We wszystko musicie wierzyć? Każdy może wymyślić jakąś głupawą historyjkę o zaginionej atlantydzie, magicznych skarpetach dzikich wenrzach czy amuletach....

Z tym jest podobnie jak z innymi zabobonami, jeśli wierzysz w nie to mogą się spełnić tylko dzięki działaniu twojej podświadomości (właśnie dlatego te zabobony które przynoszą coś złego częściej się spełniają).

Jeśli na prawdę musisz wydawać kasę na jakiś badziewny pierścionek, to kup sobie coś ładnego a nie coś co ma Ci przynieść szczęście, magiczną moc, bądź coś innego.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Według mnie sygnety są dla peaduf (bez obrazy) i w takie gówna nie wierzę. Tyle na ten Temat Mlody22pl :)

Opublikowano

Ja nosze pierścień atlantów i pierścień buddyjski z "Om Mani Padme Hum" chociaż w to nie wierze xp.... Po prostu fajnie to wygląda xD

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Niechciałbym cie straszyć, ale pierścienie te czerpią garściami z demonologi, jeśli wierzyć (ja niewierze ogólnie w zjawiska nadprzyrodzone, ale troche sie tym interesuje >.>) demonologii, to kamienie szlachetne, w formach pieczęci są nieodstępnym krokiem przyzywania demona. Taki pierścień, za życia dawałby Ci swego rodzaju ochrone (przy okazji prawdopodobnie na niekorzyść innych) i albo odebrałby za życia z nawiązką to co Ci dał, albo poprostu po śmierci poszedłbyś tam gdzie byś raczej niechciał :P. Ale poprostu pierścień atlantów jest przedmiotem okulstycznym i jeśli jesteś katolikiem to grzeszysz jeśli wierzysz i praktykujeesz. Koniec xD BTW wg. mnie to pic na wode fotomontaż podobnie jak wszelkiego rodzaju wróżby i inne syfy >.>.