Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Oryginalny klient metina na klienta mojego serwera

Yanni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem na moim komputerze oryginalny klient metina chyba już rok nie patchowany czy mógłbym go wykorzystać na klienta do mojego serwera?

Mam też klienty innych prywatnych serwerów czy je też można jakoś wykorzystać? :huh:

Opublikowano

jasne ze mozesz tylko musisz go zmodyfikowac zeby nie pobieral patchy

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

z tego co sie orientuje na tym forum nie ma jak to zrobic jedynie znalazlem jak ominąć te odpalanie clienta przez ich ikonke metin2.exe trzeba stworzyc plik w notatniku i wpisac w nim:

start metin2client.bin i zapisać jako np ominiecie.bat dzieki temu po kliknieciu w plik ominiecie.bat odpali ci sie odrazu okno z wyborem serwerow jednak jak to zrobisz i bedziesz edytowal byle jakie pliki eix i epk to nie zadziala moim zdaniem trzeba blokade hs dodac do clienta itp rozwiazania szukaj tu: http://www.mpcforum.pl/forum/197-metin-2-hacki-boty-bugi/ chyba , ze ktos ci odpisze jak to zrobic ;]

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak dla mnie słabo wytłumaczone nic nie rozumiem, jak potrafisz to może pomożesz? o.O

Opublikowano

Laucher tzn. plik dzięki któremu loguje na mój server?

@edit wywala mi błąd

bladiu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...