Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy program do słuchania muzyki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc jakich wy uzywacie lub sasegorujcie mi jakiś ciekawy program do słuchania muzyki bo windows media player mi sie znudził :D , czekam na odpowiedzi :P

Opublikowano

hehe na przeglądarce :D a jak by neta nie było a muza by musiała być :P a co do winampa to jest za powolny nie podoba mi sie, czekam na dobre sugestie :D

Opublikowano

polecam Aimp 2! Bardzo Ciekawy i przejrzysty odtwarzacz. Możesz sobie "poremixować" nuty które właśnie lecą. Do tego plusem jest kolorwanie skórek. Ale największym plusem chyba dla każdego jest to:

fjcy.jpg

Po zminimalizowaniu mamy taki mały odtwarzać. Można ustawić go sobię "Ciągle na wierzchu" itp. itd. Ogólnie bajer zarypisty

;)

he?

Opublikowano

no i takiego czegoś szukałem :) lubie to up dzięki za programik jest zajefajny :D można zamknąć :P

AIMP2 jest gorszy.

iTunes zmniejsza się do tego:

screen_162.jpg

A w rzeczywistości wygląda tak:

itunes-for-ubuntu.png

Miły i Czysty Interfejs, wygląd nie razi..

A jego funkcje....

*Darmowy*

Ale możesz za darmo pobierać okładki albumów to muzyki.. interfejs ma z 5 możliwości, oraz dwie możliwości minimalizacji.

Ta co podałem pierwsza, i druga której screenu nie znalazłem na google, a jestem na komputerze w bibliotece więc tu nie ma.

Ale minimalizuje się też, do małego odtwarzacza, na pasku START który nie przeszkadza w ogóle, a działa idealnie.

- Sympathize

glownex.jpg

I'm Sympathize

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...