Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki by RyKoX 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam problem powiedziano mi ze na czystych plikach raina wgrywa sie nie do home (bo nie ma takiego) tylko do rain to hongkong i tu moj problem, bo mam no such file or directory ;( prosze o pomoc ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

@REF to pomoze ktos?? Prosze... ;)

Opublikowano

Niewarto tych plików NIEPOLECAM

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

A co konkretnie chcesz wkleic?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Hongkong caly folder probowalem nawet wyciagnac go na pulpit i tam pozamieniac pliki ale dalej to samo ;/

@Edit wiec...???? pomoze ktos? jeden koles mi napisal ze to nie przeszkadza niby w pracy serwera ale nie moge na postac wejsc nawet ;(

Opublikowano

I miał racje bo wystarczy w navi zamienic skad ma brać i poleci samo a starego nawet nie musisz usuwać

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

@UP czyli o co chodzi??? to w locale zmienic na english czy jak to tam jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...