Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wrota Zeta

LUKASZ1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanownych odwiedzających nasze forum mam pytanie co do wrót zeta mam 78/111 części ile mniej więcej Uri muszę wy klikać żeby je złożyć wiem że to spam ale proszę oszacować

Opublikowano

Jeśli będziesz klikał sam po jednym bo to zawsze większa szansa na trafienie - to może przy odrobinie szczęścia 50 tys. Ci wystarczy. Zeta to loteria raz udało mi się złożyć za 700 energii a rekord to ponad 2400. A więc konkretnej odpowiedzi nie dostaniesz.

Opublikowano

koncowka zawsze najgorsza jest;/ mi sie wydaje ze ostatnie 1/4 energi to ponad 2 tyle ile wlozylo sie wczeniej( uzywam po 100)

Opublikowano

ja ostatnie 4 czesc z 50 energi trafilem . mialem multi na x4 i ostatnia energgie i wylosowalem 4 czesci ostatnie ;d i tak dwa razy xD

chujumuju

Opublikowano

2@up niezła nagroda ? 45k białki troszkę uri kluczy i dres na drona który nie jest w każdej zecie... Nie licząc białki i dresa to bym wolał te kilkaset uri wydać w profil czy coś innego

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...