Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poznaj świat średniowiecznego RPG! Rolecraft [35 SLOT]

Lamos01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklamav2.jpg

Poznaj świat średniowiecznego RPG! Zagraj razem z nami na RoleCraft

Ważne informacje:

IP: 188.165.215.153:25065

Sloty: 35

Online: 24/7

Premium: Non-Premium

Wersja: 1.2.4

PVP: ON poza miastami

Nasz server oferuje dobrą zabawe oraz miłą atmosferę w stylu średniowiecznego RPG. Gre zaczynamy w jednym z miast (zmiany spawnu są co tydzień). Pomiędzy większymi miastami "kursują statki" - poprzez nie można szybko poruszać się po mapie. Między pomniejszymi miastami, miasteczkami i obozami stworzony jest system ścieżek i dróg. Na serverze mamy możliwość zakładania gildlii i dołączania do pracy ( /jobs join <farmer> - na przykładzie farmera). W jednym z królestw gracze mogą zakładać swoje miasta. Całość servera urozmaica unikatowe nazewnictwo miast i innych elementów.

Nie czekaj! Zagraj już dziś na RoleCraft!

Opublikowano

Serwer zepsuty pod wzgledem rejestracji, wchodze na serwer gdy pisze "/register password" no to wpisuje "/register *****" i cały czas wyswietla mi bym sie zarejestrował poprzez komede "/register password".

EDIT:

Chyba problem w tym, że znów jakiś typ gra pod moim oryginalnym nickiem.

Prosze o usunięcie postaci z serwera, zrobie nową albo zmiane hasła.

nick: Wulkanus

Opublikowano

Zle sie zapisujesz /register haslo powt. haslo

NP /register olej olej

Napisałem wyżej, ktoś gra pod moim nickiem, jako iż posiadam oryginalną wersje minecrafta, nie moge zmienić nicku.

Opublikowano

Nie jest to naszą winą że ktoś gra pod Twoim nickiem.

Wiem, że to nie wasza wina, ale jak napisałem wyżej, prosze o usunięcie postaci.

Opublikowano

Jeśli ktoś nie umie zachować kultury to dostaje bana to jest chyba proste. Cofki itemów zdażają się pojedynczym osobą, i jak same te osoby powiedziały nie tylko na naszym serverze. Jest to spowodowane niestabilnością bukkita i nic na to nie możemy poradzić

Opublikowano

Czy ja bluzgałem lub wyzywałem czy tam przeklinałem ? Wątpię domagałem się swojego eq ... A co wo gule obchodzi graczy bukkit ? Gracz gracz oczekuje dobrego serwera.

Opublikowano

No ale Lamos taka prawda ... Wchodzą gracze na serwer tak ? Wchodzą aby pograć na dobrym serwerze nie zważając na to jaka wersja bukkita jest wprowadzona. Po prostu chcą sobie pograć. A tak po za tym znam się na tym prowadziłem własny serwer. Nie powiem że serwer jest zły ponieważ jest bardzo dobry ale musicie poczekać na bukkita.

Opublikowano

Server był przez 2 tygodnie na 1.1 i przestałi na nim grać gracze 30 osob online w srodku dnia zrobilo sie 8 i musielismy dac na wersje 1.2.3

Jaki masz nick dokładnie? Bo chce dać unbana

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM.

Wbiłem na serwer,pograłem trochę.

Wyszedłem po czym za 5 minut wbiłem i co?

NIC W EQ NIE MIAŁEM...

Opublikowano

Update 23.03.2012!

-Server zaktualizowany do wersji 1.2.4

- Plugin rejestracji zmieniony na lepszy i wydajniejszy,

- Dodany plugin MobArena (Areny jeszcze nie gotowe dla graczy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...