Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie najlepiej zbierać skrzynie

Arcix3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to bez roznicy, ja znalazlemna ok 200-300 kluczy 7 lf3 i calego apisa( w czesciach oczywiscie) na x2 a z tego co wiem niektorzy na bitewnych mniej maja, to fart i tyle

Opublikowano

@up chyba 7 lf4 ;) jeśli chodzi o zwykle skrzynki wszystko zależy czy boty nie działają i czy wszystkie czy tylko część, a jeśli chodzi o pirackie nie ma regóły najlepiej zbierać jak są bonusy typu większe szansę na części i lf4

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

@up chyba 7 lf4 ;)

no lf4 pomylka

no najlepiej zbierac wlasnie przede wszystkim jak sa bonusy jak wyzej napisal kolega, skombinuj se cos co pokazuje skrzynki piratow, i oszczedzaj urke na klucze, az do czasu bonusa, gorzej napewno na tym nie wyjdziesz:) mozesz tez ewentualnie wrota robic epsilona tam tez lf4 sa i inne nagrody, ale mysle ze porownywalne koszty/nagrody sa we wrotach i skrzyniach

Opublikowano

Epsilone sie nie opłaca słyszałem wsród znajomych ze na 10 tych wrót dostali jedną pierwszą lf4'kę. Pirate booty podczas eventu odradzam z powodu zwiększonej liczby osób zbierających. Ten system standardowo działa ok. 100 pirate booty i moze bedzie lf4. Zebralem na Ge1 juz 42 :D i zawsze tak samo było. Sprawdziłem tez te eventy, nie zmienia sie tak jak myślicie ze było za 100 kluczy to bedzie za 50. Działa tak że jest wiecej pirate booty, i w efekcie mamy to samo ale zauważyłem (3razy tak miałem) ze po ok 200 kluczach podczas eventu dostawałem dwie w niepodległym czasie. Na zbieranie - aby tanio tez mam sposób w którym można sie szybko dorobić, trzeba tylko pomyśleć :D

Opublikowano

no fakt zawsze na promocji jest 2 x wiecej skrzyn;d haha cwaniaki bp zwiekszona szansa na lf4;d trzeba sie supportu zapytac o co chodzi z tym czy ma sie wieksze szanse na pojedynczej skrzynce czy tylko wiecej skrzyn daja;d to wiec jak mowisz 100 liuczy 1 lf4 to drogo wychodzi kurde;/ 1500x100x35=5 mln uri?no minus 5% jakma ktos premium :D troszke bocenia by bylo;/ a jeszcze poulepszac drony i wszystkie lf4 ;/ rok to malo;d

Opublikowano

Mam pytanie trochę odchodzące od tematu. Czy najpierw skompletować lf3 czy odrazu lf4 ?

I czy klucze są opłacalne?

A do tematu: Ja zawsze na x-3 zbieram

Darkorbit :

serwer: global europa 1

statek : goliat

1/2 full elite ;D

s

s

s

s

s

Opublikowano

Zanim będziesz miał komplet lf4 troszkę minie więc najpierw full lf3 później jak będziesz zbierał lf4 to lf3 zostawiasz dla peta. Skrzynie opłaca się kupować jak masz już w miarę wypo czyli 36pp full elita i przedmioty na wyższych lvl

beznazwy1jfkopia.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Epsilone sie nie opłaca słyszałem wsród znajomych ze na 10 tych wrót dostali jedną pierwszą lf4'kę. Pirate booty podczas eventu odradzam z powodu zwiększonej liczby osób zbierających. Ten system standardowo działa ok. 100 pirate booty i moze bedzie lf4. Zebralem na Ge1 juz 42 :D i zawsze tak samo było. Sprawdziłem tez te eventy, nie zmienia sie tak jak myślicie ze było za 100 kluczy to bedzie za 50. Działa tak że jest wiecej pirate booty, i w efekcie mamy to samo ale zauważyłem (3razy tak miałem) ze po ok 200 kluczach podczas eventu dostawałem dwie w niepodległym czasie. Na zbieranie - aby tanio tez mam sposób w którym można sie szybko dorobić, trzeba tylko pomyśleć :D

Najlepiej w nocy - mało ludzi zbiera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...