Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falmic [FB+Surv][BETA][DEDYK][24/7] 1.2.3 15 slotów zapraszam

Shuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=Falmic%20[bETA]

Typ: [DEDYK][24/7][beta] [FB]+[surv]

Adres IP: falmic.pl:25565

Status: status.png?ip=falmic.pl&port=25565

informacje.png

Sloty: 15 poki co

Whitelista: no.png

Potwory: no.png

Zwierzęta: no.png

Nether: no.png

team.png

Karajakatamta

pluginy.png

AuthMe

Essentials

WorldSaver

WorldEdit

WorldGuard

Permissions

NoLagg

NoCheat

LWC

CraftScripts

inne.png

Witam,

Serwer ten jest postawiony w wersji BETA, co oznacza, że wszystko może ulec zmianie, nawet cała koncepcja. Jedyne, czego potrzeba, to propozycje od was, graczy.

Serwer został postawiony dzięki uprzejmości kolegi, który udostępnił mi część zasobów swojej maszyny, tak więc gra na serwerze jest ZUPEŁNIE DARMOWA (nie ma pakietów VIP. Skoro ja za to nie płace, to nie ma sensu bym na tym zarabiał), tak więc każdy ma równe szanse.

Szukam ludzi, którzy znają się na rzeczy, lub też chcą się uczyć i pomogą mi przy tworzeniu miast, listy pluginów oraz koncepcji serwera, jako że takowa istnieje, jednak jest zbyt ogólnikowa.

Jestem początkującym administratorem serwera Minecraft, jednak szybko się uczę oraz jestem otwarty na propozycje, więc wszystko można szybko zrobić.

Zaznaczam, że NIE POTRZEBUJE (na tym etapie) żadnych moderatorów oraz administratorów, możliwe że później. Tak samo nie wykluczam, że w przyszłości wprowadzę opcje kupna VIP, co pozwoli na rozbudowanie maszynki, a tym samym zwiększenie ilości graczy.

Jeśli cały ten długi opis Cię nie zniechęcił i jesteś chętny / chętna udzielić pomocy swoimi rękoma oraz kilofem, wejdź na serwer i bierz się do roboty :)

W razie pytań zapraszam na ts\'a - falmic.pl:9987 (samo falmic.pl również starczy)

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Opublikowano

Dodam male info - jakby mnie nie bylo prosze sie odezwac na gadu 3224652 lub na tsie. Moge cos robic poza minecraftem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...