Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie GiftCode

tomson11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie jest zbyt tanio

Ostatnio się skarżyli na forum ludzie, których oszukano.

Ja polecam: Minecraft.net

W ostateczności kontgier

Opublikowano

No trochę za mało. Polecam kupić na minecraft.net albo kontagier.pl . Nie kupuj na allegro ! Co do pay-pala to wystarczy zrobić konto i wysłać kasę przelewem

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ja kupilem na allegro za 50 zlotych 42zlote? zamalo teraz na minecraft.net chyba 20 euro kosztuje polecam jeszcze poszukać mojego kolege oszukali jak kupil za 35 zlotych

Opublikowano

Ja tam nie wierzę żadnym aukcjom z allegro ;d

Najbezpieczniej kupić na minecraft.net i tak też zrobiłem.

Niekoniecznie musisz przez PayPal'a, ja zrobiłem kartą VISA.

Bywalec
Opublikowano

Jest prosty sposób. Napisz do sprzedającego na e-mail, z pytaniem, czy GiftCode jest na zawsze, następnie zapisz wiadomość lub zrób jej ScreenShot i spokojnie kupuj. Jak coś, wystarczy, że pójdziesz na policję z SS i załatwią Ci pieniądze, a być może dostaniesz odszkodowanie.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Na allegro nie kupuj nawet jak są pozytywne komentarze.Dlaczego?A dlatego,że ludzie kupią kod,otrzymają go i jak działa to wystawiają komentarz pozytywny zamiast poczekać jakiś czas czy nie zostanie konto zbanowane,a zazwyczaj jest banowane.Mój kolega kupił na allegro i wystawił komentarz tak jak pisałem wyżej,a co się okazało po paru tygodniach?Konto zostało zablokowane.

Wiem,że na minecraft.net są za ok.85zł,ale chociaż masz pewność,że ci nie zbanują konta,a jak kupisz na allegro to żyjesz w niepewności czy na drugi dzień nie zbanują ci konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...