Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Automatycznie się uruchamia :) Jeżeli posiadasz nagrodę Gold'a to nie widzisz reklam pod niektórymi postami, od Pani Kasi czy jak ona tam ma :P

Opublikowano

Posiadam rangę GoldMember i widzę reklamy umieszczone przy bannerze MPC, jak i reklamy od Kaśki. Lol ?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Posiadam rangę GoldMember i widzę reklamy umieszczone przy bannerze MPC, jak i reklamy od Kaśki. Lol ?

Niestety ja ją widzę :(

Ja mam rangę i owych reklam nie widzę. Jedyna reklama jaką widzę to główny baner na stronie :) Napiszcie do jakiegoś GM'a lub Administratora.

Gość Pexior05
Opublikowano

Ja widzę też reklamy od pani Kasi (tylko pod niektórymi postami).

Specjalista
Opublikowano

Jak miałem Postmakera nie widziałem reklam od Pani Kasi, gdy zdobyłem rangę Gold Member pojawiły się jej reklamy pod postami.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Już o tym bodajże Mostro pisał...

Ja tam mam Moda i nie widzę, ani reklam w headerze, ani kasi, nic. :P

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak miałem Postmakera nie widziałem reklam od Pan Kasi, gdy zdobyłem rangę Gold Member pojawiły się jej reklamy pod postami.

Mam tak samo ,jak dostałem blue,to kaśka się pojawiła ;[

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja tam mam adblockera i nic nie widzę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja tam mam adblockera i nic nie widzę.

Ja tak samo i po diabła mi tam jakaś ranga.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...