Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Shaco vs Talon

Ziarqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

shaco według mnie idzie na jungle więc nim się zbyt nie pobawisz jak będziesz grał 5 vs 5 jeżeli grasz 3 vs 3 świetnie sie sprawuje pod ad/ap jest bardzo dobry do ucieczki ponieważ ma podstęp ktorym się teleportuje

talon jest strasznym papierem (według mnie) ale ma duży DMG łatwo nim uciec bo ma slowa i ulti na którym szybko ucieka

Click It Or DIE

Opublikowano

shaco: wbrew pozorom nie jest junglerem tylko counter-junglerem. Gankow wcale tez nie ma dobrych, bo jego debilny smiech przy niewidce słychac na kilometr. Dobre early, super słabe late.

Talon:IMO najlepsz assasin(moj main), colosal damage, w 1v1 zjedzie każdego, dobry escape. Op slow, op ulti, op silence i op q. Na rankedach idzie zazwyczaj na mida, bo jest kontrą na wszystkich casterow.(kassa albo malza przy nim mogą błagać o litość)

Opublikowano

Zdecydowanie Talon. Potężne DMG (z dobrym bulidem), slow, silence, ulti w TF bardzo dobre, 1n1 ciężko go pokonać.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Poleciały lajki. Kupiłem Talona.

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Poleciały lajki. Kupiłem Talona.

Rozumiem, że wyjaśnione.

~Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...