Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Malphite

Hougyoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gram na polskiej wersji językowej więc nie wiem jak to się nazywa ale jak wejdziesz tutaj: http://na.leagueoflegends.com/items I popatrzysz to będziesz wiedział jaki to item.

Zaczynamy z butami + 3 poty / cloth armor + 5 potów. Pierwszy powrót to Philosopher's Stone i Heart of Gold - to doda Ci 10golda/10s. I dobrą regeneracje zdrowia i many, aby móc lepiej harrasować przeciwnika. Później jeżeli przeciwnik jest ad to składamy frozen heart. A jeśli ap to banshee veil. Można też zakupić chalice jeżeli nie kupiłeś philo. Później to warmog, atma, force of nature, qss, aegis, ga, thornmail, shurelia , zhonya.

Opublikowano

Taki offtop ale, jak mozna junglowac Malphem ? wychodzisz z krzaków , rzucasz dyskiem i tyle .

wg. mnie NAJGORSZY JUNGLER.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Taki offtop ale, jak mozna junglowac Malphem ? wychodzisz z krzaków , rzucasz dyskiem i tyle .

wg. mnie nie masz 20lvla nawet ;) malpha zajebisty jungler, a z ulti cudo :) itemsy to filozoficzny, serce złota, mrozne serce, abysaii scepter (kostur jakiś tam), słoneczny płaszcz możesz, potem coś tanky np. Thornmail bądź FoA. :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

a ktos wspominal o junglowaniu? ;]

temat do zamkniecia,dzieki za pomoc

9j7miy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...