Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pubmt2

Gość zalsers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli ktos ma konto na epvp hxxp://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-discussions-questions/249756-pubmt2-new-server-private.html macie i niech ktos zrobi tuta

xx=tt

Opublikowano

Ale naab... Koleś sam robi serwer i prosi o pomoc...

@UP

Omg żal mi Cie ;]

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

To akurat był przypadek. Z tego co wyczytałem na epvp, to jest to serwer... metin1 o.O

Poza tym, mogłoby się to zgadzać. Instalka ma 300MB...

E: Exe, kolejny dzieciak, który używa słowa "żal", a nawet nie wie co ono oznacza. Podaj chociaż powód użycia tego słowa, ale chyba nawet tego nie wiesz.

Opublikowano

@Topic: Szybko nie przekonamy się, bo transfer na poziomie 20KBps.

@Exe, a słowo żal jest po 1. do wyrażania czego innego, po 2. wyraziłem się chyba dość jasno, że to strona tego priva. Jeśli myślisz, że tak nie jest, to przeczytaj na epvp.

E: Deoss, jeszcze nic nie wiemy o.O

Opublikowano

Deoss, ten serwer jeszcze nie powstał a już chcesz raty... Przeczytał byś forum e-PVP'ers a nie od razu piszesz post bez czytania forum...

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

hxxp://www.yytt5.cn/reg1.htm to reje eh wasza wdziecznosc mnie dobija...

xx=tt

Opublikowano
To akurat był przypadek. Z tego co wyczytałem na epvp, to jest to serwer... metin1 o.O

Poza tym, mogłoby się to zgadzać. Instalka ma 300MB...

E: Exe, kolejny dzieciak, który używa słowa "żal", a nawet nie wie co ono oznacza. Podaj chociaż powód użycia tego słowa, ale chyba nawet tego nie wiesz.

Słowa "Żal" używa kiedy ktoś nam zabrał placka ;] Chyba że był jego to nie mamy prawa użyć słowa "Żal" ponieważ placek był jego i nie masz prawa zabronić mu go jeść.Proste nie ? :>

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Pasjonat
Opublikowano
Słowa "Żal" używa kiedy ktoś nam zabrał placka ;] Chyba że był jego to nie mamy prawa użyć słowa "Żal" ponieważ placek był jego i nie masz prawa zabronić mu go jeść.Proste nie ? :>

BUAGHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH zajebiste to z tym plackiem

BUAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHHAAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAAAAHAHAHHAA

Opublikowano

chcialem zrobic tutka ale sciaglem najpierw i sprawdzilem i tak to prawda to jest priv serwer do metin2 ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

sorki sorki moj blad;] metin1 to jest;] za szybko pisalem i nie zauwazylem ze metin2 napisalem wiec przepraszam . all tych co wprowadzilem w blad

54585309939136444418.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...