Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

bddymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) mam taki problem ponieważ czasami używam haków w MW3 i teraz nie moge się połączyć z hostem wyskakuje bym sprawdził aktualizacje... moje pytanie brzmi po czym poznać, że dostało się bana w mw3 ?

Opublikowano

Wejdz na steamie: Steam -> Ustawienia (Settings) i Konto (Account) i steam masz Status VAC i jesli jest w "W dobrym stanie" to nie masz bana jesli inaczej to masz

Opublikowano

grasz na orginalnym bo jak tak musisz zrobić aktualizacje bo masz chyba wyłączoną... Ja jak dostałem bana wyskoczył mi status VAC na czerwono i potem dostałem informacje o banie na e-maila... Bana idzie ominąć odinstalować gre ze steam, założyć inne konto steam i zaistalować gre na innym kompie sprawdzone działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam oryginalną gre tylko ruskiego cd-key'a :P dobra wychodzi na to że dostałem bana 0.o ... dobra mniejsza a idzie sprawdzić na ile ?

Opublikowano

A jakich hacków użyłes?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

wh ale nie by mieć zawsze wyniki po 30 do 0 odblokowałem wszystkie emblematy i te inne perki na pro i 3 bronie na 31 lvl ;p

Opublikowano

No to ban murowany, już za same wh i i bronie to byś miał bana a ty jeszcze emblematy i perki. Nic nie poradzisz, chyba że kupisz 2 mw3 :D

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Za wh ban. Ale jak wzial sobie bronie, tytuly i emblematy, to bana nie ma. ;)) Te haczki nie wykrywalne. ewentualnie ban za wh. Ale zobacz na steamie, czy ten ban jest. ;)

Rekrut
Opublikowano

Tez dostałem bana o.O i to chyba perm na VAC - co dziwniejsze dostałem bana gdy pocisnąłem jakichś noobków 30:2 (nie używając hacków ! a jedynie umiejętnie bawiąc się pp90 + akimbo fmg na arkaden + UAV i ADVANCED UAV) dziś rano loguje się do gry i dupa... Patrze na Steam - VAC - podejrzenie oszustwa.. Albo dzieci zrobiły spam raportami na mnie albo dostałem bana za serwery XP

Nawet nie mogę do theater wejść żeby wyciągnąć filmiki i się ewentualnie nimi podeprzeć pisząc do supportu steam lub VAC co pewnie i tak by nic nie dało.. co za żałość...

[userJS ExtraLinks Img] blink.png

[userJS ExtraLinks Img] blink.png

Opublikowano

@up

Jaka złość? dostałeś bana to napewno słusznie . Widocznie używałeś wcześniej lub kiedyś czitów i teraz masz za swoje , kogo ty tu chcesz oszukać takie bajki to do Supportu możesz pisać bo każdy z nas wie że jeśli tłumaczysz się na forum hacków że ich nie używałeś to jest inaczej. PERM NA VAC ? Nie ma innego bana jak dostajesz to tylko Perma. Co do ''NA VAC" - Chyba miało być OD VAC ^^

Opublikowano

@reevo , aczkolwiek czasami zdarzają się cuda , dostałem bana na mw2 , po pół roku z nudów wszedłem , patrze , a tu unban :D

Temat zamykam gdyż robi się spam , a odpowiedź padła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...