Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] G1

norbert427

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje 400G1 za 20zł doładowaniem albo paysavecard. Szukałem wszędzie ale znaleźć nie mogłem pomorzcie

Ps:nie mówcie mi o allegro bo ja potrzebuje na dziś

Jak by ktoś miał niech napisze

Przepraszam moderatorów za to ale naprawdę nigdzie nie ma tym bardziej na playspan prosiłbym o nie zamykanie tego tematu

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Nie rozumiem Cię trochę. Prosisz nas o pokazanie gdzie można tak kupić czy o to, żeby ktoś Ci stąd sprzedał ?

Co do allegro, skoro potrzebujesz na dziś to nie widzę problemu. Sam jeżeli coś tam kupuje do WR to sprawa trwa max. godzine .

32354141673387527780.png

Opublikowano

Chodziło mi gdzie można kupić i też się pytam czy użytkownicy nie mają

A co do allegro to ja mam jedynie przelew poczta :(

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Na playspan nie ma chwilow 400G1 :(

Volvo to moja Pasja

Opublikowano

No ja nie rozumiem . Piszesz w ostatniej chwili że coś potrzebujesz .

Jak chciałeś żebyśmy Ci pomogli to tak się nie robi , uprzedza się wcześniej .

Nie ma szybkiego sposobu , allegro tylko poza tym po co masz robić przelew poczta ?

Nie lepiej w banku ? wpłacasz rano kase i pod wieczór masz G1 . Ja tak robie zawsze .

Opublikowano

Dobra mam już temat do zamknięcia

Volvo to moja Pasja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...