Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Subforum w Tworzenie Stron WWW

Gość Maxiu

Webmastering  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za dodaniem subforum ipboard?

• Tak
      1
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Witam, ta sugestia będzie dotyczyć subforum w Tworzenie Stron WWW, mianowicie rozchodzi mi się o skrypt IPBoard. W dziale Tworzenie Stron WWW jest pełno pytań na temat ipboard. Przydałoby się takie subforum, ponieważ ludzie mogliby wszystkie sprawy związane z ipboard kierować tam, nie do działu głównego. Dodatkowo do poddziału IPBoard można dodać kolejne dwa subfora czyli: Style oraz Modyfikacje, tam będzie można swobodnie umieszczać darmowe style i modyfikacje (opublikowane za darmo przez autora, nie nulled!). Dodatkowo można wprowadzić regulamin lokalny działu ipboard, opisać tam sprawę uploadowania plików oraz tagów w dziale, każdy temat powinień przed nazwą zawierać wersję IPBoard, np [3.1] nazwa tematu, [3.2] itd.

Pozdrawiam MaxAnihillator.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nie jest ich aż tak DUŻO wiedz to bez sensu na nie ;)

dodaj ankiete

Jest ich dużo, tylko się mieszają z innymi tematami, dodatkowo taki dział mógłby być popularnym, przez to, że jest widoczny, przyjdzie osoba potrzebująca pomocy, zobaczy subforum IPBoard itd.

Na pytania postaram się ja odpowiadać, znam się trochę na tym skrypcie forumowym, ankieta została dodana, zapewniam, że subforum byłoby bardziej popularne niż Javascript/Flash/jQuery.

Opublikowano
W dziale Tworzenie Stron WWW jest pełno pytań na temat ipboard.

Tak szczerze powiedziawszy, to w WWW o wiele więcej tematów dotyczy php i mybb, a zwłaszcza skórek do minecrafta.

Rzadko co widzę topic dotyczący silnika ipb.

Ja uważam, że to nie potrzebne. Zastępuje to subforum "Skrypty".

Opublikowano

Za dużo for konkurencyjnych się naprzeglądałeś, bo one właśnie mają dokładnie tak samo jak mówisz, a tak poza tematem, to nie widziałem Cię w ogóle w Tworzeniu Stron WWW :)

Opublikowano

Trochę niezbyt, idąc tą drogą dział by miał tyle subforów co Metin czy inne gry.

Jest dział 'Skrypty' i tam użytkownicy mogą pisać poradniki, zgłaszać problemy dot. każdego silnika, począwszy od IP.B, skończywszy na CMS-ach. Co do wrzucania darmowych modyfikacji/skinów, za tym też nie jestem, bo od tego masz oficjalny support (PL), gdzie wszystko jest udostępnione za darmo. Narobiłby się zbędny spam modami, skinami itp.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Czemu IPB a nie MyBB?

Sam korzystam z mybb i korzystam z supportu!

Posiadaczom ipb polecam nieoficjalny support IPB.

A więc na nie.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Rozmowa trwa z RMCF & Reaverem na pw :D

zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...