Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plik wykonalny uszkodzony...

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już poraz 15 raz 3 h czekałem aż mi sie to pobierze znowu po kliknięciu graj wyskakuje mi :http://img85.imageshack.us/img85/7107/gigawallpaper1angerfist.png ( nie mój ss ale mam to samo) , no to przeczytałem , żeby usunąć pliki z końcówką hsh , ale jak wchodze do folderu z grą mam tylko te pliki :dwadsaw.jpg

Pomocy!

P,s

Wiem , że tych tematów było wiele , ale w każdym pisze , że grali chociaż 2 razy , natomiast mi wogóle nie weszło .

P.s 2

Mam viste, moj system : 2.20 Ghz 4,00GB

Chyba dobrze napisałem; ) Jakos nie wiem co dotyczy systemu a co modelu laptopa ..

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

@UP

Co jak nie jest gra xD?

Karta graficzna:Gdzie to pisze ?Mam jakis pamięć ram , typ systemu, proceser , klasyfikacja(?) ,model , producent.

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Liczy się też model karty i pamięć tekstur.Albo za słaby procek.Ja miałem taki procek i mi nie chodziło .

To jest gra: beztytuukyj.png

Opublikowano

@UP

W jakim folderze?

Podaj lokalizacje , a nie pokazujesz mi pliki ;x

Opublikowano

@Ref

Opublikowano

Weź mój komputer właściwości i tam pisze jaką masz kartę graficzną napisz jaki rodzaj jej masz i będziesz miał odpowiedź..

P.s:Jest jeszcze opcja ,że masz złe sterowniki.

Pozdrawiam Darek.

Opublikowano

@UP

Kurwa ! Ktos mi powie gdzie są te pliki z nfs?!

Opublikowano

Chodzi tu o PLIK ... nie procesor ani nic...

Mimo to mam Win 7 procek 1,5ghz 8Gb ramu i lazi na maxymalnych...

Może ściągnij plik przez który uruchamia sie aplikacje czyli GameLuncher może już będzie dobrze...

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Boze , wybaczcie ze sie sie tak wyrażę, ale co wy tu pierdolicie ? -,- Ja sie pytam gdzie są te pliki bo w docelowym folderu w którym zainstalowałem nf's są te pliki co na ss.... !!!

Zeby nie było , chodzi o pliki jak na ss @tomek'ka

Opublikowano

No masz 2 domeny gdzie ma się to zainstalować!!!!!!!!!!!!!!! 1.to co ty masz na ss a 2.to co ja tak ciężko to szczaić

Opublikowano

Ale ja mam tylko w tym folderze to zainstalowane.. Podacie mi lokalizacje 2 .. ?

Opublikowano

@REF

Opublikowano

Tu każdy wybiera inną ja mam np. D:/program files x86//nfs a nie pamiętam jaka jest podstawowa.

Jeśli pomogłem nie bądź żyd daj like.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@REF

To samo dalej jest ;d

Opublikowano

Podstawowa to jest Program Files x86/Electronic Arts/NFS World to masz podstawowy... ja osobiście nie zmieniałem tutaj z przyczyn plików...

Ale ogólnie powinieneś mieć na dysku głównym ?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...