Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czym grozi kupno..

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się dowiedzieć czym grozi kupno zbyt taniego kodu minecraft. Na allegro są konta chyba już od 20 zł.

I chciałem się dowiedzieć :

Czym grozi kupno zbyt taniego minecrafta ?

Od jakiej ceny opłaca się kupić kod ?

Z jakiej strony polecacie kupić kod ?

Oczywiście chodzi o kod minecraft. (Gif Code)

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Kody po 20-30zł są najczęściej kradzione, lecz nie zawsze.

Myśle, że od 50-60zł Gift-Code może juz być zdatny do użytku.

Najpewniej jest na minecraft.net lecz najdrożej po 80zł.

Możesz również kupić na kontagier.pl i fabrykakluczy.pl

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja kupiłem za 20 zł. GIFT CODE na allegro. ( Nie daj się nabrać na "Nowe oryginalne konta" - sprzedają puste konta które się robi za darmo ). W ciągu 24h miałem giftcode na e-mailu i go aktywowałem na własnym koncie założonym legalnie na minecraft.net :)

empty

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Kody w cenach: 15,20,25zł są "ponoć" kupowane z kradzionych krat kredytowych, przez co, konto mogą Ci zbanować dopiero po jakimś czasie użytku.

Opublikowano

Ja tam kupiłem w lipcu za 25 zeta i działa do dziś. Trzeba czytać opisy i oceny sprzedawców.

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Jeżeli kupisz kod na allegro za 20 zł to wpadną ci do domu antyterroryści, zabiorą komputer, zastrzelą cię, rozbiorą dom, wysadzą wszystko w powietrze, i będą grać na twoim giftcodzie... :unsure:

A tak na serio, to kody za 20-30 zł mogą być kradzione, jednak ja kupiłem kiedyś giftcode za 29 zł i chodzi do tej pory... Można różnie trafić.

sygnaturkazx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...