Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilna Pomoc - Dam 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 85 reset i ful staty. Set najmocniejszy +13+all. Ale są goście co mają po 18 resów i z łatwością mnie zabijają (w sumie większość graczy). Proszę znajdźcie mi jakieś hacki żebym był mocniejszy bo oni chyba hackują... speed hack może być ale wszystkie jakie ściągnąłem (plik player.bmd) po podmianie i przy uruchamianiu gry pojawia się dziwny komunikat i gra się wyłącza. Może są jakieś inne hacki?

Opublikowano

Eh już nie pamietam jak się te programy nazywały

jeżeli bije cie koleś na 18 rr a ty masz 85 rr to może dałeś czegoś za dużo ?? pamietaj full staty to 32 767

hm równie dobrze moga miec jakies czity wejdz sobiena strone www.muhack.pl tam znajdziesz na pewno coś dla siebie :)

Opublikowano

OMG Widać że jesteście zieloni w hackach !!!!!!!!!!!!!

NIE MA żadnych hacków typu nieśmiertelność, super zen hack, super stat adder i te pe i te de...

Oni cie zabijają najprawdopodobniej bo mają też taki set i też full staty... pamiętaj że ty mając max staty nie jesteś nieśmiertelny, a ja ci powiem, że prawie ŻADNE hacki ci nie pomogą w byciu de best... a co do tego jeszcze prawie żadne hacki nie zadziałają ci na twoim serwerze...

speed hacka ci sie zachciewa... to ci nic nie da

1 hit kill - nie ma czegoś takiego...

czaisz? skoro cie zabijają, to potrafią i mogą... tak samo jak ty możesz ich. NIE JESTEŚ NIEŚMIERTELNy -.-

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal