Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sos Na 24 Lvl:)

aDKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czemu nie moge dostać sos'a na 24 lvl byłem u potionarki Constationopolou i w Samarkand i u żadnej z nich nie ma tego sos'a.(gdy wbiłem 24 lvl to umarłem
i cofło mnie do 23 lvl'a ale potem znowu nabiłem ten 24 lvl)
Opublikowano

ty chcesz sosa w sklepie kupic :D? nie da się jego da się dropnąc tylko lub kupic u innego kolesia ;]. Padłeś i ci lv spadł. Jak padasz spada ci 2% expa ;]

Opublikowano

Ehh... nie wypowiadajcie sie jak sie nie znacie =/ On ma na mysli tajwanska wersje silka, gdzie na lvlu 1, 8, 16, 24, 32 i 42 dostaje sie free sosy od herbalista...

@Up:

Kilkanascie sekund szybszy ;]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

no to chyba nie bedzesz mial tego sosa. I po co umierałes. Tez tak miałe tylko ze na 32 lvl umarlem i narazie sos bb. ale nie wiem moze Ci sie uda go odzyskac

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Opublikowano

Po 1. Nie " z kąd", tylko "skąd".

Po 2. Jesli nie wiesz, ze na jakiejs wersji silka mozna kupic sosa to po co sie odzywasz -.-'

Po 3. Lepiej sie zastanowcie jak mu pomoc, a nie spamujecie ;]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Lol? wbij jeszcze raz ten lvl i sprobuj zagadac ponownie? Jak nie da ci sosa to lepiej idz sie potnij wyrzuc komputer przez okno i zabij hardkorowca ktory ci sie wbija przez okno ...lolz..

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Jak sie potne to nie wyrzuce komputera:/ pomoże ktoś?

Ale co co ci kur** chodzi tera, nie rozumiem nic o czym gadasz, coś o sosie na pewno..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@Up:

Na Tsro sie dostaje sosy bronie na kazde dg do 6 ;] I on wbil 24lvl, ale padl, a pozniej znow wbil i poszedl do kolesia z potami (tam sie odbiera sosy), ale nie moze dostac sosa =)

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
@Up:

Na Tsro sie dostaje sosy bronie na kazde dg do 6 ;] I on wbil 24lvl, ale padl, a pozniej znow wbil i poszedl do kolesia z potami (tam sie odbiera sosy), ale nie moze dostac sosa =)

Gram na tsro i wiem o tym.. ale nie mogłem zrozumieć o co mu chodzi. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Jak sie potne to nie wyrzuce komputera:/ pomoże ktoś?

kur*** rozumiesz ze chce ci pomoc to mi napisz CZY JUZ WBILES TE 2% do lvla ktory straciles i czy mozesz odzyskac tego sosa a NIE ze sie potniesz lolzzzz..!! napisz czy dostales czy nie.. albo w ogole jesczcze te 2% ktore straciles nie dobiles i np masz 23 a na 24 jest sos.. ??

sygna1o.jpg

Opublikowano

@Up:

Czemu nie moge dostać sos'a na 24 lvl byłem u potionarki Constationopolou i w Samarkand i u żadnej z nich nie ma tego sos'a.(gdy wbiłem 24 lvl to umarłem

i cofło mnie do 23 lvl'a ale potem znowu nabiłem ten 24 lvl)

Naucz sie czytac ze zrozumieniem ;] Taka moja przyjacielska rada =)

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano
ja nie słyszałem o czyms takim:)

WTF?

spam -.-'

Padles...nie ma sosa

#Closed

widac ze juz spam wystarczyla 1 odpowiedz a tu 20+z samym spamem...

Opublikowano

Te q są zbugowane, ja raz sprzedałem starego sosa zanim dostałem nowego i nie miałem broni w ręce. I dostałem 2h sworda chociaż nawet mstery miałem Wizz / cler. Czekaj do 32 lvlu i nie płacz... -_-

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja na 42 zamiast 2h sworda wzialem, 3manego akurat w dloni, cleric roda -.-' A tak btw, to jak nie masz nic w rece dostajesz 1h sworda chyba ^^' Paru kolegow tak mialo.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

OMG, zajebiscie tu spamujecie :/ Zamknijcie lepiej temat, bo odpowiedz zostala juz chyba udzielona, a po 2. Spam się szerzy.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...