Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Totalny Crash

z0uz3in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z CoD 4, chodzi oto ze gdy gram w tą grę z jakies 10-30 min to mi się COD zupełnie zacina nic nie moge zrobic oprócz reseta! Proszę o pomoc, gdy chcę sobie jeszcze w tą grę pograć! (CODA mam pirata klucz oryginał)

Opublikowano

<p>spróbuje na inny dysk przeinstalować grę. A parametry sprzętu to : NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+, Procesor Intel ? Celeron ? CPU E3400 @2.60/2x, 4 Gb RAM, dysk 500 Gb.</p>

<div> </div>

<div> </div>

Opublikowano

jednak to nic nie dalo to reinstal na inny dysk :/

Mamy taką opcje '' Edytuj ''. Ostrzeżenie słowne, następnym razem %.

ReallSkill

Opublikowano

Spróbuj ustawić więcej pakietów

komenda cl_maxpackets 100 (chyba :D) oryginalnie jest cl_maxpackets 30

nie pomogło

Opublikowano

Wiem o co chodzi komputer powtarza cały czas ten sam dźwięk ? Jeśli tak sprawdź temperature procesora i GPU .

Opublikowano

Wiem o co chodzi komputer powtarza cały czas ten sam dźwięk ? Jeśli tak sprawdź temperature procesora i GPU .

wiec tak, tak wytwarza tylko ze procesora temperatura nie przekracza 60 %, a grafiki to watpie bo mam dosyc dobra, moj kumpel ma prawie taka sama tylko troche gorsza i tak samo mu sie grzeje grafa ale mu nie crashuje a mi tak.

i chyba jakby to bylo od grafy to moj kumpel inny :D to mial takie kropki zielone i czarne

Opublikowano

Jest działa.

EDIT.

"1) Opening CMD as admin ( go to start/ type in cmd and run it as admin)

2) type: cd/

3) type: cd windows/system32

4) type: sfc/scannow

I po tym zrestartuj komputer. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...