Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Recoil steam?

dupkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiitam!

Gram na pewnym serwerze esl mapy jest tam taki koleś o nicku dll, często lookam na niego robiłem mu 7 razy ssów i za każdym razem czyste, ale jak go obserwuje to wali full auto w kolesi i mu wszystko wchodzi on ma steama jest na eslu, co prawda na eslu ma wpisane, że na czitach pyka na black liscie go nie ma chciałem się zapytać czy on tak ogarnia recoila czy ma program jakiś no recoil i no spreda? Oglądałem własnie wcg i tam też tak full auto walą, ale on chyba, aż taki dobry nie jest.

Pozdrawiam :)

ps. Do tego ten dll strasznie szybko biega :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może ma takiego aim'a ze nie widać na ekranie

Może jakieś anty ss ?

Lub skrypty.

@Edit

Steam nie ma userconfig ; /

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

MynDoS to widzisz tylko ty i to recoila nie zmienia :> Albo anty ss, albo sam przerabia ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie dał by rady przerobić, bo na adminie na spectie mam wh takie szlaki i mu zrobiłem ssy jak dużo było osób za ścianą prawdopodobnie anty ssy, ale celownik mu nie lata

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie te wypowiedzi są bez celu

Po pierwsze może sciaga cel w dół i auto . Możliwe że jak esl ban to ma ja bym banował od razu jakbym widział esl ban

Po drugie na wcg jak oglądałeś zapewne widziałeś HLTV a tam dużo rzeczy inaczej wyglada niby biją auto ale to serie po 1 pestke są

Po trzecie zbanuj go

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Bana na eslu można dostać po wykryciu włączonego czita przez ESL WIRE. Jeśli nie ma bana, to znaczy, że nie był odpalony, chyba że miał wyłączonego esl wire, ale za to dostaje się minusowe pkt ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...