Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Uporządkowanie działu Tutoriale

BeNeQpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym moda o zrobienie porządku w dziale tutoriale i rozdanie banów za spam. To jest forum o bugach/cheatach. Tutoriale powinny dotyczyć tylko tego. Tutorial nie zawierający bugów/cheatów powinien być usuwany a twórca stosownie nagradzany. Zrobicie coś?

Opublikowano

Dzięki.

Nie chce żeby to wyglądało na atak na modów. Wiem, że każdy ma życie prywatne, ba! Może się zdarzyć, że mod jest tak jak ja rocznik 93 i ma mature za 1,5 miesiąca. Całkowicie to rozumiem ale po prostu to co się teraz tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.

@up

Wycinek z globalnego regulaminu:

"Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum ... może otrzymać oficjalne ostrzeżenie, może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony, a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum."

Jak dla mnie takie tematy podchodzą pod ten punkt.

Może źle się wyraziłem ale poradnik typu "Jak znaleźć streunera" jest kpiną.

Opublikowano

(...)

@up

Wycinek z globalnego regulaminu:

Jak dla mnie takie tematy podchodzą pod ten punkt.

Może źle się wyraziłem ale poradnik typu "Jak znaleźć streunera" jest kpiną.

DLA CIEBIE JEST KPINĄ BO UMIESZ W TĄ GRE GRAĆ.

ALE DLA INNYCH CO NIE UMIEJĄ TO WARTOŚCIOWY PORADNIK I NIE ZANIŻA POZIOMU FORUM... BO WŁAŚNIE TAKI TEN POZIOM JEST PO ODEJŚCIU ELITY TEGO DZIAŁU. ZROZUM TO .

pedodres3.png

Opublikowano

Takie tutoriale można porównać do "Jak kliknąć start w windowsie" i nie mają one najmniejszego sensu, dlatego zostają zamykane i reportowane do global modów/adminów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

sorry moja wina ;d ja ich podpuscilem tutem z pchelka;d zrobilem dla beki ale nie wiedzialem ze tak zaraz tyle osob podlapie;d

w sumie to wiedzialem ze to idiotyczne takie cos tu zamieszczac( pomyslalem ze bedzie smiesznie), ale uznalem to za lekki bug bo skoro pchelka kosztuje 0 kredek to zawsze powinno sie ja dac kupic mimo kredek na minus;d ( tak przynajmniej wynika z matematyki liczba ujemna minus zero nadal pozostaje ta sama liczba)

do teraz mam beke z tych tutkow;d kazdy jeden coraz glupszy;d

a tak na serio to fakt faktem elita odeszla, teraz kazdy kto chce cokolwiek sie dowiedziec o grze powinien przejsc na inne forum, bo tu jak widac nastepuje degradacja zamiast rozwoju i co najwyzej to forum stanie w miejscu o ile nie opusci sie na maxa, zreszta widac ze juz coraz mniej postow jest. no nie liczac tutkow xD bo tego wyjatkowo duzo jak na 1 dzien ;d a szkoda bo dzieki temu forum baaardzo duzo sie nauczylem o grze i bugach itp:)

Opublikowano

DLA CIEBIE JEST KPINĄ BO UMIESZ W TĄ GRE GRAĆ.

ALE DLA INNYCH CO NIE UMIEJĄ TO WARTOŚCIOWY PORADNIK I NIE ZANIŻA POZIOMU FORUM... BO WŁAŚNIE TAKI TEN POZIOM JEST PO ODEJŚCIU ELITY TEGO DZIAŁU. ZROZUM TO .

Panu już dziękujemy...

Opublikowano

Uważam, że ten temat jest bez sensu. Czemu chcecie karać innych za to, że próbują pomóc innym pisząc tutoriale ??

Ja nie widzę nic złego w tym, że ktoś chce komuś pomóc.

Darkorbit :

serwer: global europa 1

statek : goliat

1/2 full elite ;D

s

s

s

s

s

Opublikowano

Uważam, że ten temat jest bez sensu. Czemu chcecie karać innych za to, że próbują pomóc innym pisząc tutoriale ??

Ja nie widzę nic złego w tym, że ktoś chce komuś pomóc.

Moje zdanie jest takie. Jeśli nie wiesz jak zalogować się na mape, zaznaczyć streneura, postawić na handlu to nie wchodź na mpc bo na 100% nie jesteś gotowy na bugi i cheaty.

Opublikowano

tak jak napisałem w którymś temacie każdy "tut" będzie zamykany

więc jeśli widzisz pseudo "tut" nie jest jeszcze zamknięty to raportuj ;)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...