Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Owned Jak To Mozliwe?

shekoOoOoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam a wiec tak mam tak problem bylem na roomie i wszystko pieknie ladnie gralismy po 4 mój team zajebal 3 i jeden byl afk i nie dalo sie go zabic napierdalaliscy w niego z rpg dostal z kosiary cale ammo z mp7a1 z famasa rekami i nic stal jak slup ... to nic pytam sie jaki ona ma ping bo u mnie 48 raczej nie lager u innych mial góra 60 wiec nawet nie lagowal a sie z nas smial jeszcze na f2 i nas wsszystkich zajebal knucklami no zal a nawalalismy we 4 go i nic kurwa batman czy ki huj?
Opublikowano

hacki mial poprostu takie ze jego grafa zostala a on byl nvi i was pouwalal

trzeba bylo go nagrac i by bana dostal

i szkodaze hacki juz niedzialaja ;/

Opublikowano

V.I.P'a Z unli amoo -_- Pozdro...

Czasami też tak miałem, to był poprostu lag wywołany przez serwer =_+

Opublikowano

hacki działają jeszcze (niektórym.. nie wiem czemu)

a żaden vip nie ma chyba takiej opcji...

może bug jakiś? nie mam pojęcia...

Być zajebistym...

Opublikowano

mi haki stare dzialaj ;p

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Buhaha vip hacki... Rodzice was przez vip hacki robili... Wywalilo go z servera, badz byl lag servera i tyle... Jak wy nie umiecie grac bez czitow to wasz problem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja wiem co mógł zrobic to jest MODERN TAYPING (czy cos takiego xD) Ito jest tak ze on odlacza skrzynke z netem i ja zaraz wlacza on ma laga lazi po mapie zabija wszystkich potem wlacza spowrotem neta i was wszystkich zajebalo xD KIDY TYLKO TAK ROBIA!!!

Albo zajebistego lagga złapal ale myśle ze to 1.Aha i jeszcze jak w w niego srzelacie to jemu hp nie zabiera xD To taki buggg

Opublikowano

Niechce cie obrażać ale masz nieźle nasrane na bani moim zdaniem temat do zamknięcia ... Miał laga lub haxa to wszystko... trzeba bylo nagrać...

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...