Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie pamietasz nazwy gry,filmu czy muzyki ?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zakładam ten temat ponieważ gdy np zapomnimy jak sie nazywal film, a wiemy co w nim było to wystarczy napisać i może ktoś odpowie.

przykładowo :

co to : gra,muzyka,film,ksiązka

opis : i tu piszemy co tam było.

ok to ja zaczne bo nie znam nazwy filmu

co to : film

opis: w filmie był hotel który zmienił się w dom duchów . Pewnego razu gdy była tam impreza

to walnął piorun . i wszyscy umarli, tam chodzi jakiś facet ( normalny człowiek) i po prostu sie rozgląda po hotelu.

Śledzi go człowiek bez głowy on chodzi z nożem.Facet rozmawia z tymi duchami i one mu mówią co sie stało.

i jeszcze jedno:

co to : gra

opis: kolega ostatnio mówił mi o grze to sie nazywało jakoś tak sourliwe czy cos ale gdy to wpisze to wyskakuje jakas muzyka soulive.

w grze chodzimy jakimś ludkiem chyba wampirem i zabijamy potwory aby się zemścić.

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Nie mogę ci pomóc, lecz sam zadam pytanie.

Co to?: Gra na PS1

Opis: Dużo się nie rozpiszę, wojenka - sterowało się zabawkowym, plastikowym żołnierzykiem, zabijało się zółte zabaweczki, nie pamiętam dokładnie nazwy, jeżeli ktoś ma chęć i poda nazwę. Nagradzam "Lubie To".

10906.png

Opublikowano

Akurat zapomnialem nazwe pewnej gry.

Co to: gra (przeglądarkowa)

Opis: z tego co pamietam, to latalo sie neonowo-podobnym statkiem zbudowanym z kwadratow, dokladalo sie dzialka, rozwalalo inne statki i upgradeowalo swoj wlasny.

7m9a.png

Opublikowano

opis: kolega ostatnio mówił mi o grze to sie nazywało jakoś tak sourliwe czy cos ale gdy to wpisze to wyskakuje jakas muzyka soulive.

w grze chodzimy jakimś ludkiem chyba wampirem i zabijamy potwory aby się zemścić.

Legacy of Kain: Soul Reaver

Opublikowano

Ja również mam pytanie

co to : Gra (instalowana z płyty )

opis: Atakowało się Amerykę (za czasów Indian ) Kolumbijczykami albo Portugalczykami lub się można było bronic Indianami . Nazwa gry było złączona z Ameryką , Grałem w nią kilka lat temu i gdzieś zapodziałem płytę i teraz lipa .

Opublikowano

Ja również mam pytanie

co to : Gra (instalowana z płyty )

opis: Atakowało się Amerykę (za czasów Indian ) Kolumbijczykami albo Portugalczykami lub się można było bronic Indianami . Nazwa gry było złączona z Ameryką , Grałem w nią kilka lat temu i gdzieś zapodziałem płytę i teraz lipa .

Jeśli to była gra strategiczna to może American Conquest...??

Opublikowano

Legacy of Kain: Soul Reaver

Pamiętam jak w to na PS1 grałem i się bałem tej gry :D no ale z 6-8 lat miałem może.

Teraz moje pytanie.

Co to: Gra - samolotowa

Opis: Hmm. Chodzi mi tutaj o grę, w której leciało się helikopterami od dołu w górę i się strzelało z laserów itp. itd. Można było zbierać upgrade, że np. strzelaliśmy 8 laserami czy coś takiego. Można było grać co-opa na 1 kompie

<3 Pamiętam jak w to z kumplem katowałem. Jeżeli ktoś zna nazwę tej gry to będę bardzo wdzięczny. (Nie był to AirFix) :)

he?

Opublikowano

opis : Latało się zabawkowym samolotem po pokoju, rozwalało się wrogie czołgi (zabawki) oraz samoloty. Samoloty miały często takie "smugi" zielone, czerowne.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Oh... Oh... Tak!! Dzięki!! grałem w to prawie 10 lat temu. Dzięki jeszcze raz!

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Admin Cienia
Opublikowano

takich tematow nie ma duzo wiec nniepotrzebny jest taki system.

Oczywiście. Jeśli ktoś ma tego tupu pytania może po prostu założyć temat w dziale.

W jednym temacie z czasem zrobi się bałagan i użytkownikom trudniej będzie znaleźć interesujące odpowiedzi.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...