Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Powitanie] Kodix6

Kodix6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Konrad.

Zainteresowania: Gry komputerowe,Sport i oczywiście Boks.

Boks: Chciał bym wam napisać jak zacząłem zabawę z boksem. Sporty takie właśnie waleczne zawsze mnie kręciły no i pewnego razu ojciec powiedział że mam się zbierać bo idziemy no to ja taki zdziwiony gdzie ja idę z ojcem, ogólnie to rzadko gdzieś wychodzę z tatą. Ojciec kazał mi wsiąść coś na przebranie do biegania no to oczywiście wziąłem no i poszliśmy obok mojego domu jest taki park więc myślałem że idziemy tam biegać czy coś no ale nie poszliśmy za park, a za parkiem znajdował się klub WKB START Włocławek no to ja taki zdziwiony czy my idziemy właśnie tam no ale to właśnie była ta niespodzianka. Gdy już weszliśmy tam tata poszedł po trenera i powiedział że chciał by zapisać syna na boks. Trener spytał się mnie czy bym chciał takie coś trenować no to ja odpowiedziałem "Tak", a na to trener " No ale wiesz tutaj biją" i zaczął się śmiać. Zaczęliśmy rozmawiać i trener kazał mi się przebrać i wejść na sale no to się przebrałem,przedstawiłem no i zaczął się trening trochę dziwnie się czułem bo pierwszy raz i za bardzo nie wiedziałem o co chodzi myślałem że boks to po prostu jest sport taki w którym trzeba się za przeproszeniem "napierdzielać", a jeszcze na dodatek obserwował mnie surowy ojciec. Chodziłem na treningi prawie codziennie i nie chętnie no ale i tak nie miałem co robić w domciu więc czemu nie. Gdy już po trenowałem z pół roku wiedziałem już o co chodzi w tym sporcie itd. Znałem już większość ludzi z klubu. Teraz idzie już dwa lata odkąd trenuje i nigdy nie powiedział bym żebym ja taki mały smarkacz coś osiągnął. Teraz jak mamy jakieś zawody to na pierwszy ogień idę ja teraz byłem na zawodach w Dąbrowie Chełmińskiej żeby dostać się na strefę, a następnie na Mistrzostwa Polski no ale nie udało się tam, ponieważ było 2 z 3 sędziów z Torunia,a przeciwnik był z Torunia więc punktowali dla niego ale ja się nie załamałem i będę trenować dalej, a po prostu podaje na strefę w wadzę wyżej . Nie wiem czy ktoś to przeczytał w sumie nie widział bym się gdyby ktoś tego nie przeczytał bo ludzie nie lubią czytać długich rzeczy. Dziwnie się czułem pisząc takie coś bo nie wiedziałem czy się czasem nie przechwalam no ale jak tak to nie miało tak być i chciał bym was zachęcić to trenowania rzeczy których lubicie.

Pozdrawiam Kodix6

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...