Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skiny i wtf

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czemu nie mam skina AK gold ? zamiast normalnego zlotego ak mam jakies jednolite brązowe góno co tylko ksztaltem przypomina ak.

2. Jak gracze zabiaja mnie na 3 hity nie w leb a ja calym magazynkiem nie moge ich zabic ? mam ms po 40 i fps po 100+

help4you.png

Opublikowano

1. Nie wiem :P

2. Albo masz słabą broń, albo walisz FullAuto i za duży recoil jest, albo oni mają dobre bronie, albo oni walą seriami i przy tym niwelują recoil, albo mają DMG Hacki (Jeśli wogóle taki jest).

Opublikowano

Powiem ci tak gram sobie egypt i jest srebna pala z mp5 adv ? z tlumikiem i on mnie i wszystkich na 3 hity zdejmowal tylko sie wychylales i juz dead i bardzo zadko strzelal heady. Ja w niego caly magazynek seriami a on 2 - 3 strzaly i ass ;(

PS. moze ktos moglby mi wyslac skina ak gold ?

help4you.png

Gość patrykkos
Opublikowano

reinstalnij cross'a, może przez przypadek usunąłeś skina z folderu gry grzebiąc przy czymś :D

Opublikowano

to nie wina zadnych hackow nic nie uzywalem, jestem czysty a skina od poczatku nie bylo :(

PS. instalka sciagnela mi sie jakby w polowie moze dlatego nie bylo skina, ale zainstalowalo sie wszystko poprawnie u.0

help4you.png

Opublikowano

Zrób reinstalla CF`a.

Powinien być ten skin.

A co do tego gościa to ma jakieś DMG Hack ( [ jak już pisałem ] jeśli taki istnieje ).

Opublikowano

hmm hackow jest masa mozna powiedziec ze nie ma prawie pokoju bez jednego hacka ja spotkalem typa z aimbotem co na egipcie po 15 killi combo walil :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...