Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Update - kopiowanie

Anoizm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Piszę w imieniu kolegi.

Kolega ma neta z limitem (2GB bodajże) i nie może ściągnąć update. Jest jakiś sposób, żeby mu przekopiować folder update ode mnie? Wiem, że był na MPC tut o tym, ale nie mogę go znaleźć.

Opublikowano

Pewnie, że się da wystarczy przekopiować i wkleić do bf twojego kolegi, ale ta czynność grozi banem :

EULA pkt. 1 podpunkt D

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Pewnie, że się da wystarczy przekopiować i wkleić do bf twojego kolegi, ale ta czynność grozi banem :

EULA pkt. 1 podpunkt D

Może byś rozwinął wypowiedź ?

A. Dalsze ograniczenia. Prawo do użytkowania Oprogramowania jest ograniczone warunkami udzielonej Licencji. Zabrania się kopiowania, prezentowania, podejmowania prób dezaktywacji, dystrybucji, wykonywania, publikowania, modyfikowania oraz użytkowania, a także tworzenia dzieł pochodnych Oprogramowania lub jakichkolwiek jego części składowych, w sposób inny niż jednoznacznie dopuszczony przez EA. Zabrania się wykonywania kopii Oprogramowania i udostępniania jej w sieci, gdzie miałoby do niej dostęp wielu użytkowników, chyba że EA udzieli na to wyraźnej zgody. Zabrania się udostępniania Oprogramowania w sieci, skąd mogłoby zostać pobrane przez wielu użytkowników. Zabrania się usuwania bądź modyfikowania znaków handlowych i logo EA, a także informacji prawnych dołączonych do Oprogramowania lub elementów z nim związanych.

Niby jakim cudem ma dostać bana jeśli nie modyfikuje plików ani nie udostępnia je w sieci ? Co może powiesz że folder "update" jest przypisany do użytkownika ? Najpierw zasięgnij wiedzy potem się wypowiadaj.

Co do tematu możesz tak zrobić nie otrzymasz bana.

mjwpat.png

Opublikowano

Może byś rozwinął wypowiedź ?

Niby jakim cudem ma dostać bana jeśli nie modyfikuje plików ani nie udostępnia je w sieci ? Co może powiesz że folder "update" jest przypisany do użytkownika ? Najpierw zasięgnij wiedzy potem się wypowiadaj.

Co do tematu możesz tak zrobić nie otrzymasz bana.

Skoro już czytasz EULE to czytaj całą ,, Użytkownikowi jednoznacznie zabrania się udzielania sublicencji, wypożyczania, wydzierżawiania lub innego rodzaju rozpowszechniania Oprogramowania bądź praw do jej użytkowania. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...