Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybkie Przeładowywanie

TheGame14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to moj pierwszy tutorial, mam nadzieje ze bedzie wiecej takich tutoriali jak moich..

Mianowicie, jak uzytkownik "SZefcio" napisał swój Niby Tutorial Tzw. Złamanie przeładowania,

wiele myslałem o tym zeby zrobic nowy " lepszy " gdyż jego bind

bind 1 "weapnext; wait 2; weapnext"

wogóle w niczym nie pomaga

Dlaczego ? Ponieważ jest to bind "zwykły" ktory tylko zmienia bron co 2 sec..co jest failem, fake'iem. Normalnie nie zrobimy nim "+10" 2oma noozoomami gdyż jest to za wolno.. "wait 2 " oznacza po jakim czasie ma zmienic bron, ten bind jest akurat na 250fps, na słabsze jest od 5 do 10.

Ale dość tego pitolenia. Przejdzmy do mojego tutorialu, bo narazie pisze o koledze.

Według mnie, najszybszym i najlepszym bindem do zmiany broni jest

bind 1 "cg_weaponcycledelay 0 ; weapnext ; wait 2 ; weapnext"

jest zarówno na słabsze, jak i na lepsze komputery, przy tym bindzie, i dobrym szcześciu siądzie wam niezłe +10 lub więcej , sam polecam, gram na nim.

Jeżeli jakies pytania, to pisac, spróbuje odpisać.

Dziękuje pozdrawiam TheGame14 inaczej SoSorry ;)

Opublikowano

Heya! Nie jestem obeznany w cfg i takich tam sprawach xD Jak to wpisać w konsolę (jeśli to się w konsolę wpisuje xD) aby działało? Dam lajka ;)

Opublikowano

wciskasz najlepiej w menu "~" i tam otwiera sie konsola gdzie wpisujesz bind 1 "cg_weaponcycledelay 0 ; weapnext ; wait 2 ; weapnext"

A co do tematu przyda sie

Like

Opublikowano

znawco cfg (czyt. autor tematu) powiedz wszystkim za co odpowiada komenda " cg_weaponcycledelay 0" bo wydaje mi się, że nie wiesz =) Już pomijam fakt, że dodałeś tylko 1 komendę ale ok ;)

szefmarcin.png

Opublikowano

znawco cfg (czyt. autor tematu) powiedz wszystkim za co odpowiada komenda " cg_weaponcycledelay 0" bo wydaje mi się, że nie wiesz =) Już pomijam fakt, że dodałeś tylko 1 komendę ale ok ;)

znawco cfg, dlaczego ? nie podaje sie za takiego ;>

a ile byś chciał komend do zmiany broni o.O ? pomyśl logicznie,

wiem, wiem "cg_weaponcycledelay 0" to wizualiczna komenda ;> ktora w demku zmienia efekt zoomowania :}

ale normalnie pomaga tez, a nie " weapnext; wait 2; weapnext"

Opublikowano

a co to wogole daje przeladowanie czy zmiana?

ogolnie to bind do scopy (czyt. sniper) jest to jakby "obejscie" ze skraca (przy dobrym wyczuciu) ta chwile gdy wklada naboj

Opublikowano

ta komenda nic nie dodaje, zresztą sam to powiedziałeś =] ten bind jest taki sam jak mój.

nie jest taki sam, z pewnoscia moj jest szybszy, pozatym ten co ty dodales to z tego co wiem wait 2 jest na 250fps, a co niektorzy nie maja ;)

Opublikowano

jakie ty głupoty wypisujesz to mi się płakać chcę. Może tak na serio poczytaj, popróbuj o komendach i zobaczysz, że to nic nie daje ;/ btw. komenda wait 2 jest dla wszystkich (czyt. 125 i 250 fps)

szefmarcin.png

Opublikowano

Nie no serio, ja mam slabego kompa i FPSy po 60, a ten bind SZefcia jest do "złamania przeładowania", czyli jak np. wyskoczy Ci gej wiec do zabijasz, zostaje Ci pol magazynka i zaczynasz przeladowywac, a tu nagle drugi gej i wtedy klikasz tego binda i mozesz go zabic.

A tego twojego binda nie mam zamiaru sprawdzac bo sam nie wiesz co piszesz... A wgl bind SZefcia jest dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...