Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bfh nie działa

Slimek^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem wlanczam gre wszysto ok ale jak chce już wejść na server to laduje do koncia i szybko wysfietla sie jakies kokno i pojawiajom sie chmurki i sie nic nieda zrobic reset pc tylko na kazdym konciie tak mam :(

Opublikowano

Usuń BFH z komputera wraz z dodatkami do przeglądrki, usuń folder z moich dokumentów oraz wyczyść rejestr.

Potem zainstaluj BFH.

Opublikowano

@up skąd wiesz jaki błąd że od razu radzisz reinstall?

@top Daj ss to ci pomożemy.

Gra się cashuje i to mi wystarczy.

Pisałeś już o SS, nie musisz pisac 2x.

Opublikowano

@2xup

ile razy jeszcze to powtórzysz ?

Jak autor tematu wejdzie na MPC to na pewno przeczyta Wasze posty i da tego ss'a, o którego tutaj tak mocno się rozchodzi.

Opublikowano

powiem wam tak d ziala mi na bardzo niskich dziala ale sterowniki i all mam bf 3 mi na srednich chodzi a mw3 na wysokich to juz ie wiem dlaczego

Opublikowano

BFH to niezoptymalizowany syf, nie oszukujmy się.

Spróbuj zaktualizować punkbustera, ewentualnie go reinstallować (folder z grą->plik pbsvc).

Jeżeli to nic nie pomoże to pisz, wrzucę Ci plik, który uśpi pb.

Opublikowano

Mam ten sam problem nie moge wejsc bo odrazu mi wywala z bledem .... pisalo cos tez o aktualizacji Pomocy bo mam 27 lvl i darmowy exp musze szybko dobic 30 lvl ... a z tym bledem nie moge

narazie reinstaluje zobaczymy co bedzie

Nie krytykuj Minecrafta jeżeli nie grałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...