Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Dla tych "inteligentnych" tutków

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie z tymi tutami. Są bez sensu. Cały czas prosicie o zdjęcie 5% za ten poradnik a ten poradnik jest (przepraszam za wyrażenie) do d*py i nic nie wnosi do tego działu. Takie z was cwaniaki ? Dajcie porządnego buga(tuta) a nie np klikanie uridium w galaxy gates lub logowanie się do gry (to jest po prostu żałosne względem mnie i innych tutaj przebywających użytkowników).

Piszcie tutki z głową a nie bez sensu!

To tyle co chciałem wam przekazać.

~seba445pl

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ależ panie Sebastianie . Te tutoriale są potrzebne ! Ja w końcu nauczyłem się logować do Dark Orbit ( Mój sukces życiowy ) .

Opublikowano

@UP

500full.jpg

Weź się nie ośmieszaj. Tylko jak zacząłeś grać to już to umiałeś.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

panie drogi autorze, nie wiem jak inni ale ja nie pisalem tuta dla zdjecia %, a nawet zastanawialem sie czy mi nie dopisza dodatkowych;d ogolnie to bylo dla beki, reszta pewnie tez poszla tym torem, bo watpie zeby ktokolwiek mial nadzieje na zdjecie %% po takim czyms;d a co do porzadnych tutow to ja mam pare 'normalnych' zeby nie bylo;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...