Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia priv spammer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Prosiłbym was o napisanie dla mnie programu, który będzie spamował graczom w Tibii na priv. Liste graczy online ma ściągać z linku np. http://narozia.pl/?s...pic=whoisonline (podstawowy plik whoisonline) , lecz żeby była możliwość wklejenia każdego innego linku do whoisonline np. zamiast narozia.pl > premiera.mine.nu (http://premiera.mine...pic=whoisonline). Program ma kopiować wszystkie online nicki do siebie i ma do nich pisać to co np. wkleje to "Tekstu do spamowania", za pomocą *NICK* tresc (np. *Niebieskiz* wlasnie do ciebie spamuje), program ma spamować do całej listy po kolei (jak dojdzie do ostatniego gracza, po prostu ma sie zatrzymywać) jeżeli będzie taka potrzeba, jestem w stanie zapłacić.

Pozdrawiam,

Niebieskiz.

Opublikowano

proszę bardzo, wejdź na strone blackd, tam masxz source, musisz tylko przerobić pod ots(tzn funkcje wysylania mass spamu)

Ja nie bardzo sie na tym wszystkim wlasnie znam, dlatego zwrocilem sie o pomoc do was, byl tutaj kiedys taki spambot by igi, lecz nie da rady go pobrac juz, dlatego tez napisalem. Moglbys mi w tym pomoc?

Opublikowano

Napisalem przeciez ze jestem ciemny w tych sprawach, tak? Zwracam się do was jako do profesjonalistów, licze na waszą pomoc, że zrobicie dla mnie takie coś, jeżeli będzie trzeba zapłace.

Opublikowano

No chyba dużo roboty z tym nie będzie myślę, nie wiem zaoferuj - twój projekt, twoja oferta :)

Przecież ja nie mam pojęcia ile chcesz za takie coś, bo w sumie po raz pierwszy chcę kupić taki programik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...