Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q][BFBC2] Czesty problem. Prosze o pomoc

sHarki334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc kupiłem gre przedwczoraj zainstalowalem i gdy wchodze w single player wybieram poziom pojawiaja sie napisy i natym koniec czarny ekran nic wiecej sie niedzieje. A natomiast na multi wybieram server wchodze. I w oknie wczytywania wczytuje sie i wczytuje i nic sie niedzieje... Prosze pomóżcie.

Reinstalowałem grę.

Mój sprzet to laptop lenove N500

Windows Vista 32bity

Ram 2gb

procek Intel pentium dual core 2.0Ghz

Ale na stacjonarnym gdzie jest slabszy dziala poprawnie...

A i mam directx 10

Prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Jak napisalem mam 2 laptopy i 1 stacjonarnego na slabszym lapku gra dziala tylko sa lagi a tu nie dziala a jest lepszy...

Reinstalowalem 2 razy. Pomóżcie prosze was ;(.

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

//@Down:

ale i tak zaktualizuj, nic nie stracisz a tylko możesz zyskać.

Opublikowano

Sterowniki terz aktualizowalem wlasnie dzien przed zakupem i myslę , że to może być przyczyną... Ale pewnie wy sie lepiej znacie wiec nadal prosze o pomoc.

Sterowniki zaktualizowalem do wszystkiego. Ma ktoś jeszcze jakies propozycje.

Dodam ze instalowalem u kumpla

na:

RAM- 1GB

Procek- 2,6 Ghz

Grafa: 512

I dzialalo... sprawdzalem też na ..Can Run it'' i powinoo mi pojsc na srednich...

Opublikowano

1GB ram ??? hahhaha zapomnij będzie ci się ciąć że... Jak byś miał 2 to ok ale nie 1. Zainstaluj sobie np. Battlefield PLAY4FUN bardzoooooo podobny.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Koles ja napisalem ze u kumpla na 1 gb instalowalem i dzialal ja mam 2.5... przeczytaj dokladnie potem komentuj a po ja sie pytam czemu mi niedziala.

Opublikowano

Zainstaluj jakieś nowe stery do grafy, reinstalnij nie wiem nie mam pomysłu teraz.

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...