Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wow - unknown

danielosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam problem (CATA 4.0.6. Po wbiciu na jakiś server pokazuje mi się każdy npc na unknown. Nic nie można zrobić ani ich zapytać.

Próbowałem repair i usuwałem cache,wtf,...

I nic. Prosze o pomoc

ALLIANCE

Opublikowano

nie normalnego realmlist bo launchera nie bylo/ sprawdzałem na innych/ nie używałem opcji reload ui / użyłem nic nie dało

ALLIANCE

Opublikowano

Zmień serwer pewnie na tamtym takie bugi są, ja bym radził poczekać na start atlantisa, to już za tydzień w sobote/niedziele.

Opublikowano

Zmień serwer pewnie na tamtym takie bugi są, ja bym radził poczekać na start atlantisa, to już za tydzień w sobote/niedziele.

Ale to właśnie na każdym servie tak mam ;./ . Ludzie help .. .

ALLIANCE

Opublikowano

Wgl. nie moge się żadnego npc nic zapytać ... i w dodatku jak chce atakować gościu tylko stoi i jakby chcial atakować ale nie atakuje. I z skilami tak samo.,,

Musi być.

Możliwe, że masz uszkodzone pliki gry lub jakiś addon takie coś powoduje.

A podrzucisz mi jakiś dobry server (może z rodakami być) pod cata 4.0.6 z launcherem ? I wtedy zobacze czy działa ...

ALLIANCE

Opublikowano

Rozwiązałem problem. Wziołem launcher z jakiegoś serva potem wkleiłem realm z całkowicie innego i działą : )

ALLIANCE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...