Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakiego championa wybrac?

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[center][img]http://gim1chojnice.pl/lol/img/2.png[/img][/center]

[color="#FFFFFF"]Posiadam:[/color] Uzbieram .. :)

[color="#FFFFFF"]Zależy mi na:[/color] ... szybkim ataku , duzym dmg i krytem , szybkim niszczeniem towerow itp., i troche HP

[color="#FFFFFF"]Preferuję:[/color] ... Shaco

[size="1"][right][url="http://gim1chojnice.pl/lol/index.html"]Generator by krycha1996[/url][/right][/size]

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Tryndmare odradzam gdyż sam mam tryndmare i na pvp ciężko jest go ogarnąć żeby zdobywać fragi dla swojej drużyny zawsze jak z tryndą gram jest na odwrót straszny papier ;/

Opublikowano

@up to karthus ma krytyki : >? i dużego dmg by rozwalić tower, gz :)

Do tematu, polecam Ci jax'a bardzo dobra postać, może nie ma krytyków, ale z pasywki ma szybkość ataku, na 1 lvl bez itemów pod szybkość ataku wyciągniesz ponad 1atak/sekundę. Bardzo miło się nim gra :)

Opublikowano

A shaco , nie moze byc? On mi sie bardzo podoba :). Jak gram vs shaco to widze jakie on kosmiczne dmg zadaje wszystkim.500 z krytyka to jest cos . : D

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Wyjebany szablon nie ma co

Shaco nie jest do pushowania to jungler i ganger ale mega papier ma jakies 2k hp z itemami

Jak chcesz fastem pushowac i miec wyjebany dmg bierz Trynde/Mastera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...