Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań co do DC

Razorek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam kilka pytań za odp daje lajki :)

1.Dalej jest tak że jak się patchuje gra to baaaardzo długo się patchuje ?

2.Warto Grać w DC?

No to na razie tyle

1332336752-U379973.png

Sygna by

mca.png

Opublikowano

Siema mam kilka pytań za odp daje lajki :)

1.Dalej jest tak że jak się patchuje gra to baaaardzo długo się patchuje ?

2.Warto Grać w DC?

No to na razie tyle

1. Tak, gra się dosyć długo patch'uje. Wywołane jest to tym, że DC Universe to gra dość dopracowana, szczególnie pod względem graficznym. Cały czas wchodzą nowe update'y, które wnoszą następne lokacje, postaci etc.

2. Według mnie, warto grać w DC Universe. Jest to gra bardzo wciągająca. Chyba każdy, kiedyś marzył, żeby zostać superbohaterem i ratować świat, czy zostać złoczyńcom i siać postrach. Gra jest naprawdę świetnie dopracowana i warta instalacji. ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zgadam sie z UP. Gram od niedawna, i mam narazie maly level. Ale gra mnie wciagla dosc chyba na dlugo. Polecam, godna instalacji. ;)

/gif

Opublikowano

Szczerze? Calkiem mozliwe. W sumie ja nie wiem. Ale raczej tak. Ja robilem tak ze zostawialem komputer jak gdzies chcialem jechac, polazic etc.

/gif

Opublikowano

1.Zależy od twojego internetu , jakiego masz 5mb,2,10,200 itp :)

2.Warto jest bardzo miła przyjemna gra , dużo misji ciekawostek warto grać , jest nowostek aż po pas :) ściągaj i graj !!

Opublikowano

z netem 1mb dobrze bedzie chodzic?

Tak, nie powinno być żadnych problemów. Kiedyś grałem przy takim łączu internetowym i gra działała płynnie. Czasami, kiedy serwer jest przeciążony, gra się strasznie zacina, ale to tylko w godzinach "szczytu".

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...