Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra sie zacina

UppsiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacje do windowsa, ale dzisiaj zrobilem format i dalej tak samo. Kiedys mialem podobnie, troche kombinowalem i sie udalo. Jakies pomysly?

Ps. w grze mam tylko 8 fps

;)

Opublikowano

Graj z wyłączoną przeglądarką , ja mam tak z chromem a jeśli siedzisz na ts to sprawdź czy to on ci nie laguje lola.Jeżeli nic nie pomoże to możesz mieć zasrany windows malwarami . Spróbuj pobrać advanced system care i przeskanować system mi to zawsze pomagało .

Opublikowano

Zainstaluj game booster 3 napewno Ci pomoże, jeżeli nie to wszystkie opcje graficzne na minimalne.

counterstrikesignatureb.jpg
Opublikowano

Zainstaluj game booster 3 napewno Ci pomoże, jeżeli nie to wszystkie opcje graficzne na minimalne.

Ale napisalem ze na minimalnych sie zacina ;x

Bo jeszcze wczoraj na najlepszej grafice mi wszystko ladnie dzialalo, a teraz mam 8 fps. Juz dawno wylaczalem antyvira, przegladarke i procesy. Reinstalowalem tez lola. Teraz skanuje kompa. Ma ktos jeszcze jakis pomysl?

Pozdro :)

;)

Opublikowano

Grasz przez WiFi?? jesli tak to zobacz czy ktos sie nie potczepij do cb

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...