Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ale zje*ali to w BF

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjebali Noże w BF Bo to jest takie zajebiste ze jak ja mam kolesia od tylu i go juz mam dzgac to on tylko podniesie noz i stoi nad nim ale koles z przeciwnej druzyny tylko podejdzie i od razu mnie dzgnie ale ja nie moge jak go biore za placow tylko trzymam noz w gorze ale go nie dzgne zjebstwo i tyle

Opublikowano

Nie tylko to zjebali BF3... bf3 nie powinien wgl sie nazywac Battlefieldem bo to jest jakis codopodobny syf.

Codopodobny powiadasz ? to wymień mi przynajmniej 5 cech łączących obie gry ? bo na pewno to nie będzie grafika, mapy, styl gry.

mjwpat.png

Opublikowano

Z podobnością to żeś gościu wyjechał. To zupełnie inne gry! Np w bf kucanie trwa wiekami a w codzie nieco mniej. Dice zwałiło samoloty i helikoptery bo mają flary i nie można ich zesztrzelić wogóle :/

Opublikowano

Ale pieprzycie. Ja jakoś nie mam problemów z kucaniem a jeśli się potrafi, to z łatwością można zestrzelić samolot/helikopter. Nie, żebym ja jakoś cholernie tymi latającymi pojazdami grał, ale wystarczy się przyłożyć i czasem się uda. Podkreślam, że samolotami i helikopterami często latają osoby, które mają w tym duże doświadczenie.

Opublikowano

@up 2x Dice zwałiło samoloty i helikoptery bo mają flary i nie można ich zesztrzelić wogóle :/

W niedalekiej przyszłośći mają w łatce zmniejszyć szybkość regeneracji flar.

Opublikowano

z tym zmniejszeniem szybkosci regeneracji flar to nie wiem, juz to zrobili w jakims patchu :P

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Yyy, podbijasz z rpg do heli i celujesz czekasz aż wystrzeli flary i strzelasz ? Bo zmyli go ten dźwięk ?

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...