Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Crafts [Non-Premium][Frakcje][24/7][Dedyk][Survival][Dzialki][PVP]

maciek111s5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwer weszło SPOUTCRAFT!!!

Na tej modyfikacji ZERO lagów

:))))

I wiele urozmaiceń ZAPRASZAM ;p

logosrj.png

danep.png

- Wersja: Minecraft 1.2.3

- Typ: Survival+RPG

- Ilość slotów: 40

serwerg.png f4.owncraft.pl:25048

mumblef.png 91.204.161.85:25047

skladg.png

- MrShades94

- Macio

- Mazin

- Przemoss

screenti.png

zdjeciex.png

dodatkowe.png

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

Frakcje

b_560_95_3.png

Opublikowano

wklejam ponownie swoj post :)

heh fakt jest faktem nie polecam servera administratorzy...szkoda gadac jeden drugiemu za przeproszeniem lize dupe.. nic wiecej pomijajac bugi na serverze.

Jesli admini maja i humor taki a nie inny rozwalaja innym domki, eq jakie sie nazbieralo na survivalu.. nawet sami nie potrafia budowac..wgrywaja tylko nowe budynki..mysle ze niszczac innym dziela pokazuja jak bardzo im zazdroszcza.. za to najlepsze sa preteksty!

:D

no "pluginy sie popsuly". "cubloid trzeba naprawic" itp.

No i trzeba dodac ze wiek administratorow nie jest zbyt duzy. Wystarczy wejsc na server i poczytac co i z jaka budowa gramatyczna i ortograficzna tworza zdania-wypowiedz. Raz upomnialem admina o blad ort. to stwierdzil ze po 21 moze robic bledy bo jest zmeczony

^^ -(ss)--->

http://imageshack.us...olololocz2.png/

no i jak to by moglo byc inaczej ban na 24h i muta na chatebox'a

^^

tak bylo coraz czesciej az do teraz ban ip..ajajaj ten server upada..!!

Pozdrawiam Rumun155/Mustafa155/dawnofwar155

Opublikowano

Ta dzieciarnia z administracji zostanie usunięta..

I będzie rekrutacja

no nie wiem chyba za rok i tak mam bana ip na forum,swerver jak i mumble, a chetnie bym pogadal z hyde przynajmniej bo shades -glowny admin hahahahhaah chlopak bez honoru plaszczy sie przed dziecmi co nawet pisac nie potrafia..szkoda mi go no ale coz :(

Opublikowano

To dziecko chociaż robi swoje nie to co wy patałachy mówiące nie chce mi się jak coś trzeba było zrobić ,zero pomocy od was ,pozatym każdego nazywasz dzieckiem a sam zachowujesz się jak płód ,pozatym to ty się tutaj najbardziej płaszczyłeś ,byle zostać na serwie kumpli wydawałeś gdzie pochowali ci diaxy i inne rzeczy ,jesteś zerem

Opublikowano

dawnofwar155- Sam jesteś dzieckiem, popacz na to co napisales i wróc do przedszkola. Jestes noobem bo nawet nie wyobrazasz sobie ile admin ma pracy. Dajemy gracza wiele a oni nie moga ogarnac dupy jak Rumun155 ( Zlodziej ). Lizesz dupe staremu jakos nie pisze ze jestes noobem . Jeb sie Ban zostaje,.

Opublikowano

Polecam serwer , miła Administracja , eventy , ja nie mam lagów ^^ .

A Rumun155 sam jesteś noob , bo cheatujesz... Ciekawe jak wytłumaczysz to ze mialeś stack bloków diaxowych ? (Bo na pewno nie z eventu ;) )

Pozdrawiam :

~Gonz4les

Opublikowano

Serwer jest spoko. Jak ktoś nie kozaczy to admini są dla niego mili. Są czasem eventy z których można dostać nagrody (diamenty itp.).

Ogólnie to polecam.

~Patrykz94

Opublikowano

Jeśli macie lagi polecam pobranie Spoutcraft ,jesli nie masz premium ,googluj za spoutcraft non-premium

Opublikowano

ODRADZAM SERWER

Przed chwilą dostałem bana od jakiegos dzieciaka z administracji ,nick Mazin

Za to że mu odsuwałem się przed jego błyskawicą , poza tym -daje itemy swojemu kumplowi ,kolejnemu dzieciakowi.Niejaki Patryk.

Opublikowano

Serwer przeszedł duże zmiany na survival/rpg ,nowy temat napisze jak się z maćkiem zahaczę na serwie ;P

Plugin dodany

Towny

Koszt zrobienia miasta 5.000$

Powiększenie 10x10 1.000$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...