Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie warrock coupon bot lub maker?

LordChesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj lub dzis rano nie wiem dokladnie byl patch tak? więc skad niektorzy juz maja flame bizona jak sie pytam to mowia ze z couponow ale to nie mozliwe jesli max mozesz miec 5 dziennie a jest tylko 2 dni ten patch 2x5= 10 a nie 20 wiec czy jest cos takiego jak jakis maker do couponow albo bot?

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

omg.Poprostu osoba miała 20 kuponów z poprzedniego eventu.Np : Mógł byś mieć wcześniej 30 kuponów to by ci do teraz zostały ;).Niema czegoś takiego jak bot do coupon

Opublikowano

Lol nie ma nic takiego jak przedtem miałem np 30 cupon i wszed update z nowymi broniami to ci te kupony zostały i możesz kupic sobie co chcesz ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kupony zostawały ze starego eventu.

Nabili wczesniej i teraz kupili.

Nie ma czegos takiego jak hack na kupony i nie bedzie.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

ale na glownej stronie warrocka pisano ze zostana usuniete niewykorzystane coupony mi usuneli tak mialem 2 albo 3 chyba :>

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

ale na glownej stronie warrocka pisano ze zostana usuniete niewykorzystane coupony mi usuneli tak mialem 2 albo 3 chyba :>

Ale ich nie usuneli ;0

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...