Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana za dużą ilość Yang?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 1 lvlu dostaniesz na 80%, ale jeśli wbijesz tej postaci chociaż 15 lvl, to już małe szanse na bana.

Opublikowano

EJeszcze sie z tym nie spotkalem! Gralem sporo i jak mialem woja to moj shopek to szamanka 1 lvl ktora miala przy sobie ponad 330kk.Mozliwe ze teraz tak bo era chinczykow czy allegrowiczow.Na 1lvl jak chcesz na nim grac 5k na poty i strzala.Na okolo 35+ kasa Ci sie przyda rib/fms/kozy i bojowiec.Juz zainwestujesz w jakas dobra zbrojke na 42 z kd defa i ogien do 60+.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Wiesz co, kiedy ostatnio grałem na PLu (rok temu w wakacje) - złoty czas botów chińskich, pisałem do supportu maila że na shopie mam bardzo duzo kasy i czy dostane bana za to, bo nie moge przełozyc bo jestem na wakacjach, odpisali mi że na 99% nie dostane bana, lecz jeżeli taka sytuacja się zdarzy należy do nich napisać i Cie odbanują. Nie bój sie ;)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Dobij nim 15 / 20lv, to jest chwila.

Tak to jest dość wiarygodna szansa że dostaniesz bana. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale za co niby? :) Przecież to równie dobrze może być shop, tak? Jeśli nie robisz nic nielegalnego to nie dostaniesz bana i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...