Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa coop zombie.

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem na allegro konto steam black ops, rosyjskie. Mam zmieniony język na angielski, lecz jest taki problem, że nie łączy mi z serwerami zombie. Nie wiem dlaczego. Czy to coś odemnie mnie, od neta czy to od mojego black opsa ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Podaj jeszcze ile masz ramu, jaka karta graficzna i jaki masz procesor. Jeżeli jest to wina komputera to nie powinna Ci się uruchomić pierwsza misja w kampanii. U mnie tak było i jest. Nie działają mi wszystkie misje oraz nie działa mapa Kino der Toten na zombie ( Five i sztywniak działają normalnie ). Może to być wina internetu jeżeli masz radiówkę ( mój znajomy ma czasami podobne kłopoty, gra tylko po godzinie 20 ). Jeżeli masz internet od dostawców takich jak Netia, Neostrada itd. to nie powinieneś mieć żadnych problemów.

Kocham mame

Opublikowano

Procek i3 - 2100, 3.10 GHz

Karta: Radeon 6770 DirectCu, DDR 5, 1 GB

Ram: 4 GB DDR 3 1033 Mhz

Net 4 Mb/s - nie radiówka ADSL na łączach TP.

Kolega też ma TP i mu śmiga, nie wiem może to od zmiana języka na angielski czy co :/

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...