Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Review] Gender Change Permanent !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

pochwalę się tutaj jedną i jedyną otwartą czarną skrzynką na tym "n0b" koncie ;dd

N5JTe.jpg

ehh.:)

Opublikowano

Mi też raz poleciało :D. I jeszcze wcześniej kumplowi płakałem dzień wcześniej że ja jestem ciotą i nie dostaje na perma nic a tu jebs :D. :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Specjalista
Opublikowano

heh no ludzie często mają szczęscie, tylko na takim lvllu to czy ja wiem czy to przydatne? wolałbym coś innego

btw. ja kiedyś 90 kluczy i nic...

a nie sory cqb na 3x1D...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Pewnie grasz na hackach i tak zaraz stracisz tego perma, choć może się mylę..

Mi by się przydała zmiana na gościa bo nie mogę grać esl-a :(

76561198090890807.png

Opublikowano

Jak byś Speca wygrał to już wgl. Ja tam nigdy nic nie wygrałem. A mam już 5 konto. I na każdym MSG miałem a teraz mam 2LT1. I co. Nic. Bo nie mam szczęścia.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

1 klucz i perm, jeszcze taki fajny....

@headvirus na eslu jest liga female wiec mozesz spokojnie grac, tylko wogla nie pograsz

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Gratki.

Mi jako perm ani razu się nie trafił.

A z czarnej ?

Raz tylko spo mod na 30 dni ;/

Opublikowano

mój pierwszy luck ze skrzynki to był pp-19 camo na perma a cieszyłem sie jak dziecko :D

niestety konto zbanowane -.-

Opublikowano

ja jeszcze w CA nie zaznałem "szczęścia" jakim jest perm w CA :P

ale może kiedyś się uda

~Temat

Gartki

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Bywalec
Opublikowano

A ja ? 80 kluczy i same bonusy.

3 bronie były. Nie pamiętam jakie ale na 1, 7 i 30 dni

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Kiedyś słyszałem o takim sposobie i rzeczywiscie działa.

Jak otwieram czarna skrzynkę to zawsze czekam aż ktoś wygra coś na perma i pisze że wygrał na perma np. Gendera Change i szybko wtedy klikam zeby otworzył.

Sami zauwazcie jak był event na czarne klucze to ktoś otwarł, perm i nagle od razu kolejny..

Sam sie przekonałem to próbowałem i przyznam ze mi zadziałał.

Przez cały event tylko 2x dostałem passy :)

A tak to wygrywałem np. na dzien, tydzien i nagle perm.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest w tym coś prawdy, kumple tak robią i potwierdzają.

MI niestety nie chce się kampić w lobby i czekać na info z permem xD

Bywalec
Opublikowano

Haha jest perm z 5 kluczy :)

Nikt w okresie 1 min nie wygrał nic przedemną

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Totalny fuks, gratuluje ci! :D

Trochę Low rang masz ale nic ;d

1jOKb.png

31582.png

Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili,

pokaż że się mylili,

nie czekaj ani chwili dłużej...

1284282093u138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...